Connect with us

Politica

Crușoveanu, consilier județean PNL: „Am pus capăt jocurilor mârșave puse în scenă de PSD“

Publicat

la

Consilierul județean PNL Marian Crușoveanu spune că, după 4 ani, liberalii au reușit să contrabalanseze majoritatea PSD din Consiliul Județean. Această contrabalansare a însemnat un mod corect de alocare de fonduri pentru primăriile din județul Constanța, notează liberalul după ce, ieri, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Constanța aleșii PNL au reușit să obțină o alocare echilibrată a fondurilor destinate primăriilor.

„După lungi dezbateri și jocuri politice ale PSD am reușit să le arătăm cât de important este să înțeleagă că alocarea de fonduri trebuie făcută în mod echitabil, astfel încât să contribuim la dezvoltarea uniformă a județului nostru. Mai mult de 50% din localități sunt mici, sub 3.500 de locuitori, iar rolul nostru, ca instituție, este esențial, în sensul că trebuie să venim în sprijinul acestora, pe termen lung. Împreună cu colegii mei din PNL, ne-am zbătut pentru un principiu, acela ca fiecare localitate din județul nostru să fie susținută într-un mod transparent, corect, fără a se pune o etichetă politică. Stângăciile PSD au însemnat tărăgănarea alocării de fonduri, un joc de imagine care îl va costa în următoarele alegeri. Cu ședința de ieri, am pus capăt jocurilor mârșave puse în scenă de PSD, astfel că fondurile au fost distribuite, în mod echitabil și solidar, localităților din județul Constanța. În calitatea noastră de consilieri PNL, am reușit să acordăm fiecărei comunități din județul Constanța importanța cuvenită și să încurajăm principiul că fiecare comunitate are dreptul la dezvoltare, fără a se pune o etichetă politică.“, a spus Crușoveanu.

Comments

comments

Politica

Combustibilul se ieftinește cu 50 de bani de la 1 iulie. Guvernul adoptă mâine ordonanța

Publicat

la data de

Scris de

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, astăzi, că Ordonanța cu compensarea prețului la combustibili cu 50 de bani intră mâine în ședința de Guvern, pentru că nu avea toate avizele necesare. Inițial, anunțul premierului fusese că astăzi Executivul va aproba Ordonanța.

„Mâine. Pentru că trebuia să obțină toate avizele”, a spus Nicolae Ciucă.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, explica că 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor reprezenta o cheltuială deductibilă de către operatori.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului

Publicat

la data de

Scris de

În ședința de la grupul senatorilor PNL, la care participă și Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a anunțat că va demisiona de la șefia Senatului, informează stiripesurse.ro. Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL). Decizia lui Cîțu vine după ce liberalii și-au propus să îl schimbe pe fostul premier din toate funcțiile pe care le deține. Mai întâi, a fost demis de la conducerea Sectorului 3 a PNL, iar azi urma să fie demis de la șefia Senatului.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu va fi schimbat de la conducerea Senatului – surse

Publicat

la data de

Scris de

Florin Cîțu va fi schimbat de la conducerea Senatului, decizia urmând să fie luată miercuri, într-o întâlnire de urgență a liberalilor, au declarat surse liberale pentru Digi24.

Senatorii PNL se reunesc de la 09:30, într-o ședință de grup, pentru a discuta despre schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al Senatului și pentru a lua o decizie prin vot.

La ședința convocată de conducerea grupului senatorilor liberalilor prezența este obligatorie. Senatorii nu pot pleca din oraș până nu termină de discutat această chestiune legată de înlocuirea lui Cîțu.

Florin Cîțu va fi schimbat din funcția de președinte al Senatului, în ultima zi din această sesiune parlamentară.

Potrivit surselor citate, funcția interimară ar urma să fie preluată de Alina Gorghiu.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: