Conecteaza-te cu noi

Politica

Crușoveanu (PNL), atac virulent la PSD Constanța: “Țapul de sacrificat este pe Kiseleff și are și mustață”

Published

on

Conducerea PSD Constanța consideră că președintele Klaus Iohannis se află în plină campanie electorală și nu face altceva decât să “blocheze programul de guvernare al PSD”. Afirmațiile apar pe pagina de Facebook a PSD Constanța și au fost preluate și în paginile ziarului “Ordinea.ro”.

PSD Constanța: “Iohannis încearcă să blocheze programul de guvernare pe care oamenii l-au votat”

Astăzi, consilierul județean liberal Marian Crușoveanu a lansat un atac virulent la adresa colegilor politici de la PSD. Crușoveanu a postat un mesaj pe aceeași rețea de socializare și le reamintește social democraților că îi țin partea celui pe care doreau să-l schimbe înainte de Congresul din luna martie. Același Dragnea pe care liderul PNL Constanța îl numește “țap de sacrificat cu mustață”.

Totodată, social democraților constănțeni, consilierul județean Crușoveanu le cere să-l convingă pe Mazăre să se întoarcă la Constanța și să achite nota de plată a sărăciei.

Advertisement

Iată mesajul complet:

“Vă trimit 5 puncte de reflecție

1. Domnilor de la PSD Constanța, apreciez faptul că duceți grija președintelui României că se află într-o campanie electorală. Vă sugerez ca, în loc să căutați vinovați pe la Cotroceni, mai bine vedeți ce se întâmplă pe Kiseleff; ”țapul de sacrificat” este acolo și are și mustață.
2. Apreciez faptul că, prin acest comunicat, vă gudurați pe lângă premierul vostru de facto, Liviu Dragnea. Același Dragnea pe care doreați să îl schimbați înainte de Congresul PSD. De altfel, după Congres, toți miniștrii PSD din Constanța au revenit la mare. În acel moment nu vă mai împiedica președintele să vă realizați planul ”cincinal”?
3. Defăimarea PSD nu o face președintele României, ci mai degrabă cei condamnați penal, aflați în funcții publice, precum și cei care încearcă, cu orice preț, să transforme justiția într-un preș al puterii (vedeți că lista celor din PSD este destul de lungă). Poate reușiți să îl convingeți pe Mazăre să se întoarcă la Constanța și să achite nota de plată a sărăciei.
4. Decât să căutați un factor de echilibru la Cotroceni, mai bine calmați factorul de dezechilibru de la Guvern.
5. La Constanța, PSD este de 18 ani la putere și tot de 18 ani, Constanța se află în stagnare și decădere economică, comparativ cu celelalte orașe mari din România. În timp ce în Constanța, buruienile cresc în mijlocul orașului, Sibiul a fost capitala culturală a Europei.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions