Conecteaza-te cu noi

Politica

Totul despre mitingul de la Medgidia

Published

on

Valentin Vrabie a fost primit în Medgidia în aplauze și mult capital electoral. La doar doi ani de la alegerile locale, același Vrabie a pierdut orașul. I-au fost alături, sâmbătă, în centrul orașului în jur de 500 de locuitori.

Printr-o campanie agresivă în mediul online, desfășurată săptămâna aceasta, edilul din Medgidia i-a chemat pe oameni în stradă pentru a pune condiții companiei de apă, pentru următorii ani. Mai mult, în această dimineață a circulat tot în mediul online o conspirație potrivit căreia Felix Stroe, directorul general al SC RAJA SA, ar urma să fie înlocuit cu fostul primar din Medgidia, Marian Iordache.

Mitingul a început pe ritmuri populare, a continuat cu discursul primarului și s-a încheiat tot în acordurile melodiilor tradiționale românești.

“Doi ani deja au trecut iar eu calculez fiecare clipă din angajamentul pe care mi l-am luat față de dvs. Am trecut prin multe, le-am dus. Acum, greutățile și piedicile s-au mărit și s-au înmulțit. Și în campanie v-am spus: când voi avea nevoie de oameni, voi chema oamenii. Acum am nevoie de dvs. Am nevoie pentru a-mi susține un proiect de hotărâre prin care cetățenii municipiului Medgidia pot beneficia de o oportunitate. Din Medgidia se va face o investiție, se va construi o conductă de apă ce va pleca în tot județul Constanța; este resursa noastră, este bogăția cu care Dumnezeu ne-a înzestrat iar noi avem obligația să o apărăm și să ne luptăm și să lăsăm ceva și copiilor noștri. În acest sens, am inițiat în mai multe rânduri un proiect de hotărâre pentru reducerea prețului apei cu 50% pentru toți consumatorii”, a spus Vrabie, printre altele, pe acordurile melodiei “Vino, Doamne“, de la microfonul instalat în fața Casei de Cultură din Medgidia.

Citiți și:

Advertisement

Vrabie se organizează pentru RĂZBOIUL cu RAJA. Promite cel mai mare miting din Dobrogea

Important! Remarcăm un singur lucru: pe același model a fost organizat și mitingul pe care același Valentin Vrabie l-a organizat în anul 2014, atunci când era primar al comunei Peștera. Atunci, Vrabie a venit cu garoafe, pe acordurile aceleiași melodii și s-a rugat în fața Consiliului Județean Constanța condus de Nicușor Constantinescu pentru acordarea sprijinului financiar în vederea derulării unor proiecte locale. Diferența este una singură: atunci, Vrabie a fost însoțit de peste 2.000 de oameni.

Papagali, jandarmi și un primar care nu vrea opinii

Din păcate pentru Vrabie, locuitorii Medgidiei par să fi înțeles traseul pe care primarul îl dorește și resping șantajul și manipularea, la chemarea lui Vrabie alegând să răspundă în jur de 500 de locuitori ai municipiului. Chiar și în aceste condiții, edilul a continuat să își promoveze mesajul electoral evident și să le ceară medgidienilor să-i fie alături în demersurile sale administrative. La momentul când un cetățean i-a cerut socoteală pentru cum sunt cheltuiți banii din bugetul local, Vrabie i s-a adresat folosind termenul “papagal”, însă nici acest aspect nu ne miră, știut fiind limgajul primarului din ultima perioadă.

“Lasă-mă, domnule și pe mine, vorbești ca un papagal”, i s-a adresat primarul locuitorului care, se pare, că avea nevoie de răspunsuri pentru mai multe întrebări.

Momentul s-a încheiat cu intervenția jandarmilor, iar imaginile le puteți viziona pe pagina de Facebook a televiziunii Media TV Medgidia.

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions