Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Crusoveanu (PNL), mesaj de Ziua Drapelului: Este semnul identității și al unității noastre naționale

Published

on

Politicienii au avut mesaje în zi de sărbătoare, de Ziua Drapelului Național. Cu toții au transmis că drapelul reprezintă semnul identității și al unității naționale.

Deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, a scris pe pagina sa de Facebook și că este important ca românii să respecte drapelul pentru că simbolurile României sunt expresia valorilor noastre comune.

“Ziua Drapelului Național, simbol al unității tuturor românilor, semn al identității și al unității noastre naționale. Să respectăm drapelul și simbolurile României, pentru că sunt expresia valorilor noastre comune și o mărturie a iubirii față de neamul românesc! La mulți ani, dragi constănțeni, de Ziua Drapelului Național al României!”, a scris deputatul constănțean în mediul online.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions