Connect with us

Administratie

Cruzime la Poarta Albă: animale aduse în parc și legate de pomi. Conducerea Primăriei face apel la umanitate, milă și responsabilitate

Published

on

Unii dintre semenii noștri dau dovadă de o cruzime ieșită din comun. În acest sens, conducerea Primăriei Poarta Albă a semnalat pe Facebook o situație, care pare că nu e singulară. Un individ a adus un câine și l-a abandonat în parc, nu înainte de a-l lega de copac. Bietul animal a stat zeci de ore fără mâncare sau apă.

„APEL – RUGAMINTE !!!

În parcul din zona D se întâmplă frecvent astfel de situații, prezentate în una din pozele atașate, și anume: ANIMALE ADUSE IN PARC SI LEGATE DE POMII SITUATI IN ZONA PARCULUI. Menționăm faptul că acest cățel a stat mai mult de 24 ore legat, fără apa și mâncare, iar când angajații din cadrul Departamentului de Gospodărie au ajuns în parc, cățelul a „strigat“ foarte tare după ajutor…În momentul când a fost dezlegat, a alergat la apa extrem de însetat. Facem apel la UMANITATE, MILĂ, RESPONSABILITATE și să abandonăm cruzimea.“, se arată în postarea Primăriei Poarta Albă.

Primarul comunei, Vasile Delicoti, spune că unii indivizi recurg la astfel de practici barbare pentru a scăpa de animalele pe care nu și le mai doresc. El face apel la locuitori să semnaleze astfel de situații.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta