Connect with us

Administratie

Tuzla. Se lucrează intens la montarea conductelor de aducțiune a gazelor

Published

on

Administrația locală din Tuzla continuă lucrările privind montarea conductelor de aducțiune a gazelor. În acest sens, primarul Reșit Taner anunță că, săptămâna aceasta, se crează pe mai multe străzi din localitate și le transmite cetățenilor rugămintea de nu parca autoturismele pe partea carosabilă.

“Săptămâna aceasta pe străzile enumerate mai jos vom începe săpăturile necesare în vederea montării conductelor de aducțiune gaze:
• Strada Soarelui;
• Strada Recoltei;
• Strada Inului;
• Strada Câmpului.
Prin urmare, pentru a nu îngreuna desfășurarea activităților, vă rugăm să nu lăsați autoturismele pe carosabil.
Vă mulțumesc pentru înțelegere”, este mesajul edilului din Tuzla.
foto: Resit Taner /Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!