Connect with us

Societate

Cu 171 de turiști la bord, nava fluvială de pasageri A ROSA MIA face prima escală în portul Constanța

Published

on

nava a rosa mia

Nava fluvială de pasageri A ROSA MIA, cu pavilion Germania, a acostat la terminalul de pasageri al portului Constanța.

A ROSA MIA a sosit pentru două zile la Constanța cu 171 de turiști la bord, majoritatea fiind germani, precum și elvețieni, danezi, americani. În prima zi aceștia vor face un tur de oraș, vor vizita Muzeul de Artă Populară, apoi vor merge în zona Cazino și în portul Tomis.

A doua zi, programul turistic oferit pasagerilor va include o excursie în Delta Dunării cu nave de agrement.

Croaziera la bordul navei A ROSA MIA se desfășoară în perioada 19 mai – 6 iunie, cu plecare de la Engelhartszell (Austria). Aceasta a inclus escale pe Dunăre la Bratislava (Slovacia), Mohacs (Ungaria), Belgrad (Serbia), la Porțile de Fier, Ruse (Bulgaria), iar după cele două zile petrecute la Constanța, turiștii vor reveni pe Dunăre în Austria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!