Connect with us

Actual

Cu întârziere mare, mai târziu decât în alte localități, … din nou la școală!

Maria Ionescu

Publicat

la

Așa cum v-am informat, în cursul zilei de ieri, cei câteva sute de elevi de la Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol au ajuns la școală dar, după circa o jumătate de oră au fost trimiși acasă din cauza frigului pătrunzător. Ce anume se întâmplase ne-a spus ieri primarul orașului, Iulian Soceanu. El declara că elevii care au cursuri după amiază vor putea să meargă la școală și ziuă să decurgă normal.”Am avut un ghinion teribil. Azi noapte s-a spart o conductă în pământ. La ora actuală avem echipele de intervenție și încercăm să remediem problema. Din păcate, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Dar după amiază, cursurile se vor ține fără probleme”, ne declara primarul. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa. Problema centralei termice s-a rezolvat de-abia seara, destul de târziu. Iată ce a postat alesul orașului pe pagina sa de facebook. ”Vă facem cunoscut ca s-a remediat problema centralei termice de la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Techirghiol, astăzi la ora 18.00. Elevii sunt așteptați mâine sa își reia activitățile școlare. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, scria primarul Soceanu. Ce-i drept, astăzi cursurile se desfășoară normal și presupunem că în următoarea perioadă elecii vor avea foarte mult de recuiperat – atât săptămâna pe care au pierdut-o (vorba vine, vor spune ei!) din cauza vremii, cât și ziua de ieri!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Autoturism căzut în canal, între Amzacea și Pecineaga

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 11.15, în județul Constanța a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism a căzut într-un canal.

Evenimentul s-a produs între localitățile Amzacea și Pecineaga. Din primele informații, nu au fost persoane încarcerate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Turiști prinși în Vama Veche cu droguri asupra lor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri / substanțe psihoactive, în stațiunea Vama Veche.

În urma activităților, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 15 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind depistate 15 persoane (cetățeni români).

Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum și un grinder metalic cu urme de materie vegetală.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

”Alba-neagra” în stațiunea Mamaia. Trei persoane au fost reținute de polițiști

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Trei persoane care organizau jocuri de noroc de tip ”alba-neagra” au fost prinse, în cursul serii de sâmbătă, în stațiunea Mamaia. Au fost reținute de polițiști, iar apoi au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Iată cum s-au derulat lucrurile, potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța: la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au surprins în flagrant delict 3 persoane (2 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, în timp ce organizau jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar la data de 5 iulie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar o perioadă de 60 de zile.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: