Conecteaza-te cu noi

Actual

Cu întârziere mare, mai târziu decât în alte localități, … din nou la școală!

Published

on

Așa cum v-am informat, în cursul zilei de ieri, cei câteva sute de elevi de la Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol au ajuns la școală dar, după circa o jumătate de oră au fost trimiși acasă din cauza frigului pătrunzător. Ce anume se întâmplase ne-a spus ieri primarul orașului, Iulian Soceanu. El declara că elevii care au cursuri după amiază vor putea să meargă la școală și ziuă să decurgă normal.”Am avut un ghinion teribil. Azi noapte s-a spart o conductă în pământ. La ora actuală avem echipele de intervenție și încercăm să remediem problema. Din păcate, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Dar după amiază, cursurile se vor ține fără probleme”, ne declara primarul. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa. Problema centralei termice s-a rezolvat de-abia seara, destul de târziu. Iată ce a postat alesul orașului pe pagina sa de facebook. ”Vă facem cunoscut ca s-a remediat problema centralei termice de la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Techirghiol, astăzi la ora 18.00. Elevii sunt așteptați mâine sa își reia activitățile școlare. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, scria primarul Soceanu. Ce-i drept, astăzi cursurile se desfășoară normal și presupunem că în următoarea perioadă elecii vor avea foarte mult de recuiperat – atât săptămâna pe care au pierdut-o (vorba vine, vor spune ei!) din cauza vremii, cât și ziua de ieri!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions