Conecteaza-te cu noi

Actual

Cu petardele în lenjeria intimă. Așa a fost prins un tânăr la meciul de fotbal Farul Constanța – Universitatea Craiova

Published

on

petarde fotbal

Un tânăr a fost depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul de fotbal Farul Constanța – Universitatea Craiova.

Ieri, 6 februarie, pe timpul accesului în arena Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”,  jandarmii Grupării Mobile Constanța și agenții fimei de pază care asigurau măsurile de ordine au depistat un tânăr de 22 de ani care avea ascunse în lenjeria intimă 4 petarde.

De asemenea, alți 2 tineri de 20, respectiv 21 de ani, au fost prinși cu 3 torțe ascunse în compartimente speciale al rucsacului, pe care intenționau să le folosească în incinta stadionului pe timpul desfășurării meciului.

”Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate pentru încălcarea prevederilor Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive și ale Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Jandarmeriei Mobilă Constanța.

Advertisement

Ei reamintesc suporterilor că, ”în conformitate cu prevederile Legii 4/ 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani și dispunerea faţă de învinuit ori inculpat a măsurii de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani.”

Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions