Conecteaza-te cu noi

Politica

Cum explică Mihai Lupu decizia de a se autosuspenda din PNL

Published

on

mihai lupu

Președintele CJC, Mihai Lupu, a înaintat, astăzi, la secretariatul organizației județene a PNL, demisia din funcția de vicepreședinte al Biroului Politic Județean și s-a autosuspendat din calitatea de membru de partid până la finalizarea cercetării penale.

Pentru a pune lucrurile la punct, Lupu a venit cu un mesaj pe Facebook:

„Cu un amestec de tristețe și hotărâre, doresc să vă împărtășesc o veste importantă. Astăzi am decis să-mi prezint demisia din funcția de vicepreședinte al Organizației Județene PNL Constanța.

O decizie deloc ușoară, pe care m-am văzut obligat să o iau, având în vedere angajamentul meu ferm față de obiectivele și valorile partidului.

Advertisement

În lumina circumstanțelor actuale, care mă regăsesc implicat într-un dosar investigat de către DNA, cu suspiciuni de corupție, și având în vedere dorința mea de a nu afecta imaginea și activitatea partidului nostru, am considerat că este potrivit să mă retrag și să îmi depun demisia. În același timp, am solicitat suspendarea mea din calitate de membru al PNL, până la finalizarea cercetării, ca o măsură precaută, pentru a respecta procesul legal și a evita orice interferențe în desfășurarea justiției. Subliniez că sunt nevinovat și îmi doresc ca acest pas să demonstreze faptul că prioritățile mele sunt corectitudinea și integritatea.

În pofida acestor evenimente, vă asigur că activitatea mea la CJC rămâne focusată pe nevoile cetățenilor județului, primăriilor și tuturor celor pe care îi reprezint. Mizez, în continuare, pe încrederea și suportul colegilor mei, deoarece dezvoltarea județului Constanța și finalizarea cu succes a proiectelor pe care ni le-am asumat rămân prioritățile mele principale.“, a spus Lupu.

Citește și:

Președintele CJC, Mihai Lupu, s-a AUTOSUSPENDAT din PNL

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions