Politica

Cum își justifică Vrabie acuzațiile de agresiune fizică și verbală

feb. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, este acuzat că i-a agresat fizic și verbal pe viceprimărița Luminița Vlădescu (PSD) și consilierul local Narcis Ion (PSD) ieri după amiază în timp ce se desfășura ședința pe Comisii din cadrul Consiliului Local, întâlnire premergătoare ședinței CLM de joi, 15 februarie.

Narcis Ion a sunat la numărul de urgență 112, a trebuit să dea declarații la Poliția Municipiului pentru cele întâmplate, iar viceprimărița Luminița Vlădescu a declarat pentru „Ordinea.ro” că nu poate reproduce jignirile și limbajul primarului și va sesiza instituțiile abilitate pentru a solicita sprijin. În același mod a declarat și consilierul Narcis Ion că va proceda.

„Ordinea.ro” l-a contactat pe primarul Vrabie, însă acesta nu a fost de găsit. Astăzi, edilul Medgidiei a oferit explicațiile incidentului de ieri pentru jurnaliștii din presa locală și a postat declarația pe contul său de Facebook.

„I-am luat ușor de mână și le-am spus să iasă din birou”, a spus, printre altele Vrabie în declarația pe care a intitulat-o „Adevărul din spatele manipulării PSD-iste”. Restul declarației, aici .

Citiți și:

Medgidia. Vrabie, acuzat că i-a agresat verbal și fizic pe viceprimăriță și un consilier local

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!