Connect with us

Stiri

Cvarterul de violatori s-a reunit după gratii

Maria Ionescu

Publicat

la

Un bărbat urmărit naţional a fost depistat, în această dimineaţă, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa. El se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani şi zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

La data de 11 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa Secţia Penală a emis un mandat de executare pentru Alexa Ştefan Adrian, în vârstă de 26 de ani, din Agigea, condamnat la o închisoare.

Încă de la momentul emiterii mandatului, bărbatul s-a sustras de la executarea pedepsei, plecând de la locuinţa din localitatea Poarta Albă, acolo unde stătea împreună cu membrii familiei sale.

Acesta s-a ascuns într-un imobil situat în comuna Lumina, judeţul Constanţa, fiind depistat şi reţinut pe stradă, în apropierea acestei case, în această dimineaţă de către poliţiştii constănţeni.

Bărbatul urmărit a fost condamnat, după ce, în ziua de 08.02.2015, împreună cu alţi trei inculpaţi, a convins persoana vătămată să se deplaseze într-un apartament situat în municipiul Constanţa. Potrivit poliției, bărbatul și-a cunoscut victima (o tânără în vârstă de 22 de ani, din Vaslui) pe rețeaua de socializare facebook, după care a convins-o să se întâlnească în Constanța. A așteptat-o în gară și a invitat-o la el, într-un apartament din Tomis Nord. Acolo, fata a fost forțată să întreţină raporturi şi acte sexuale de acest individ, care era însoțit de alți trei bărbați.  Timp de două zile, ea a fost lisită de libertate, dar cu toate acestea, în ziua de 9 februarie fata a reușit să fugă din apartament, după ce a sărit de la etajul 4.  A reușit să cadă într-un balcon de la etajul doi, iar vecinii au anunțat poliția.

Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă în vederea executării pedepsei.

În desfăşurarea acţiunii de prindere a condamnatului urmărit, s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Ceilalți trei bărbați implicați în aceast dramatic eveniment se află deja în spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Constanța. Avarie la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru înlocuirea unui tronson de 4 m din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, porțiunea delimitată de str. Chiliei și bd. Mamaia, astăzi – 24 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor se va impune întreruperea furnizării apei în intervalul de timp menționat, către consumatorii de pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul delimitat de str. Chiliei și bd. Mamaia, precum și celor de pe străzile adiacente.

”Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic blocat parțial pe strada Mihai Eminescu din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Alexandr  S. Pușkin, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Mihai Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Decebal și Alexandr  S. Pușkin, astăzi, 21 octombrie, în intervalul orar 08.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA S.A. Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, a precizat Biroul de presă.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Cădere de tensiune la Stația de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 15 octombrie 2020, în jurul orei 9.20, Stația de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele nu au mai putut  funcționa. Până la remedierea avariei, alimentarea abonaților deserviți se va face prin cădere liberă din rezervorul de la nivelul stației.

În această situație, utilizatorii din localitățile Culmea și Oituz, dar și Aeroportul Internațional, Baza militară, Societatea Avicola și Grupul Social Ceres din localitatea Mihail Kogălniceanu vor avea apă cu presiuni scăzute.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei la parametri optimi.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: