Connect with us

Stiri

Cvarterul de violatori s-a reunit după gratii

Maria Ionescu

Publicat

la

Un bărbat urmărit naţional a fost depistat, în această dimineaţă, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa. El se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani şi zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

La data de 11 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa Secţia Penală a emis un mandat de executare pentru Alexa Ştefan Adrian, în vârstă de 26 de ani, din Agigea, condamnat la o închisoare.

Încă de la momentul emiterii mandatului, bărbatul s-a sustras de la executarea pedepsei, plecând de la locuinţa din localitatea Poarta Albă, acolo unde stătea împreună cu membrii familiei sale.

Acesta s-a ascuns într-un imobil situat în comuna Lumina, judeţul Constanţa, fiind depistat şi reţinut pe stradă, în apropierea acestei case, în această dimineaţă de către poliţiştii constănţeni.

Bărbatul urmărit a fost condamnat, după ce, în ziua de 08.02.2015, împreună cu alţi trei inculpaţi, a convins persoana vătămată să se deplaseze într-un apartament situat în municipiul Constanţa. Potrivit poliției, bărbatul și-a cunoscut victima (o tânără în vârstă de 22 de ani, din Vaslui) pe rețeaua de socializare facebook, după care a convins-o să se întâlnească în Constanța. A așteptat-o în gară și a invitat-o la el, într-un apartament din Tomis Nord. Acolo, fata a fost forțată să întreţină raporturi şi acte sexuale de acest individ, care era însoțit de alți trei bărbați.  Timp de două zile, ea a fost lisită de libertate, dar cu toate acestea, în ziua de 9 februarie fata a reușit să fugă din apartament, după ce a sărit de la etajul 4.  A reușit să cadă într-un balcon de la etajul doi, iar vecinii au anunțat poliția.

Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă în vederea executării pedepsei.

În desfăşurarea acţiunii de prindere a condamnatului urmărit, s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Ceilalți trei bărbați implicați în aceast dramatic eveniment se află deja în spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie. Nu este apă potabilă în localitatea Mihail Kogălniceanu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 10 august, conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Victoriei cu Mircea cel Bătrân, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a suferit o avarie, motiv pentru care echipele RAJA S.A. au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile către toți consumatorii din localitate, în intervalul orar 13.00 – 17.00.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic blocat pe străzile Trandafirului și Poporului din municipiul Constanța. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unor avarii pe conductele de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto, astăzi, 7 august, după cum urmează:

–      strada Trandafirului, tronsonul cuprins de străzile Poporului și Răsuri, în intervalul orar 08.00 – 12.00;

–      strada Poporului, tronsonul cuprins de străzile Steagului și Ion Nenițescu, în intervalul orar 11.00 – 14.00;

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Lucrări RAJA. Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bd. Mamaia nr. 83A, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe banda 3 de circulație, pe o porțiune de aproximativ 30 de m, cu sensul de mers dinspre strada Bucovinei către Mircea cel Bătrân, astăzi – 6 august, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: