Connect with us

Stiri

Cvarterul de violatori s-a reunit după gratii

Maria Ionescu

Publicat

la

Un bărbat urmărit naţional a fost depistat, în această dimineaţă, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa. El se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani şi zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

La data de 11 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa Secţia Penală a emis un mandat de executare pentru Alexa Ştefan Adrian, în vârstă de 26 de ani, din Agigea, condamnat la o închisoare.

Încă de la momentul emiterii mandatului, bărbatul s-a sustras de la executarea pedepsei, plecând de la locuinţa din localitatea Poarta Albă, acolo unde stătea împreună cu membrii familiei sale.

Acesta s-a ascuns într-un imobil situat în comuna Lumina, judeţul Constanţa, fiind depistat şi reţinut pe stradă, în apropierea acestei case, în această dimineaţă de către poliţiştii constănţeni.

Bărbatul urmărit a fost condamnat, după ce, în ziua de 08.02.2015, împreună cu alţi trei inculpaţi, a convins persoana vătămată să se deplaseze într-un apartament situat în municipiul Constanţa. Potrivit poliției, bărbatul și-a cunoscut victima (o tânără în vârstă de 22 de ani, din Vaslui) pe rețeaua de socializare facebook, după care a convins-o să se întâlnească în Constanța. A așteptat-o în gară și a invitat-o la el, într-un apartament din Tomis Nord. Acolo, fata a fost forțată să întreţină raporturi şi acte sexuale de acest individ, care era însoțit de alți trei bărbați.  Timp de două zile, ea a fost lisită de libertate, dar cu toate acestea, în ziua de 9 februarie fata a reușit să fugă din apartament, după ce a sărit de la etajul 4.  A reușit să cadă într-un balcon de la etajul doi, iar vecinii au anunțat poliția.

Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă în vederea executării pedepsei.

În desfăşurarea acţiunii de prindere a condamnatului urmărit, s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Ceilalți trei bărbați implicați în aceast dramatic eveniment se află deja în spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitățile Biruința și Topraisar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Biruința, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 09.30 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitatea 23 August. Vezi când

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de racordare la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, a unui nou tronson din rețeaua de distribuiție apă potabilă ce deservește localitatea 23 August, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 08.30 – 15.30.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea 23 August.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA. Fără apă potabilă în Lazu, Agigea și Eforie Nord

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Zmeurei, din localitatea Agigea, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă  furnizarea apei potabile, astăzi – 16 ianuarie 2020,  în intervalul orar 15.45 – 22.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.
”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: