Conecteaza-te cu noi

Politica

Dacian Cioloș, mesaj scurt înainte de votul din Parlament: “Nu mai avem timp de pierdut și noi știm ce avem de făcut”

Published

on

Sper ca mesajele noastre să-i convingă pe parlamentari, a spus premierul desemnat Dacian Cioloș înainte de votul de încredere din Parlament.

„Am spus că mergem până la capăt astăzi mergem în Parlament cu această echipă şi sper în înţelepciunea parlamentarilor să voteze acest guven pentru că asta ar însemna ieşirea din criza în care ne aflăm. Ar fi o soluție imediată pentru ieșirea din criza politică și pentru a începe să punem în practică măsuri, ca să rezolvăm și celelalte crize cu care ne confruntăm. Sper ca mesajele să-i convingă pe parlamentari, pentru că soluția este aici, nu mai trebuie căutată, nu mai avem timp de pierdut și noi știm ce avem de făcut”, a spus Dacian Cioloș.

Dacian Cioloş merge miercuri în Parlament, sperând să obţină votul de încredere pentru echipa sa şi pentru programul de guvernare. (sursa: stiripesurse.ro)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions