Connect with us

Politica

PSD a decis: Nu va vota guvernul propus de Dacian Cioloș

Published

on

Marcel Ciolacu a anunțat că, în urma ședinței din această dimineață, reprezentanții Partidului Social Democrat au decis să nu voteze Guvernul Cioloș.

„Am decis în unanimitate să nu votăm Guvernul Cioloș. Decizia e clară, mergem la Parlament că la 10 începe ședința”.

Întrebat ce se va întâmpla după ce va cădea Guvernul Cioloș, Marcel Ciolacu a declarat că ”aceste prerogative, conform Constituției, sunt ale președintelui României. Ținând cont de situația din țară, cred că ar trebui să devenim cu toții mult mai responsabili”.

Cu privire la o eventuală propunere de premier a Partidului Social Democrat, liderul PSD a spus că ”vom vedea la momentul respectiv”.

Marcel Ciolacu a anunțat, totodată, că imediat după vot, va merge la un centru de vaccinare, alături de colegii social-democrați care nu și-au administrat încă doza a treia, unde vor fi imunizați.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!