Politica

Dăncilă vrea să-i fie nașă de cununie lui Dragnea și iubitei acestuia, Irina Tănase

mart. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Premierul Viorica Dăncilă a spus, duminică, într-o emisiune tv, răspunzând unei întrebări, că, dacă i-ar propune, i-ar fi naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este ”o fată deosebită”.

“Sigur că da. De ce aş spune nu?”, a spus premierul Dăncilă. Ea a adăugat că i se pare “un act de normalitate” faptul că iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

“O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a subliniat Viorica Dăncilă duminică seară la Antena 3.

Premierul a mai spus că peste tot în ţară acestea sunt lucruri care ţin de normalitate.

“La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a continuat Viorica Dăncilă.

Citiți și:

(FOTO) Dragnea și-a adus iubita la Congres. Irina Alexandra Tănase a stat în primul rând!

Comments

comments