Connect with us

Stiri

Date oficiale ale prefecturii referitoare la inundațiile din județ!

Maria Ionescu

Publicat

la

Urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile ce au avut loc în dimineața zilei de 19 septembrie 2016, la nivelul județului Constanța au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” și ale SC RAJA SA.  Potrivit situației comunicate, echipele de intervenție au acționat pentru degajarea arterelor rutiere, a autoturismelor blocate în trafic și evacuarea apei din gospodării. Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, a intervenit la:

 • Arbori căzuți în mun. Constanța – 11 din care 3 pe auto
 • Arbore căzut pe DN 39 între localitățile Lazu și Agigea cu blocarea benzii I de circulație
 • Acoperiș de bloc smuls în zona Billa
 • B-dul Ferdinand interesecţie cu Str Mihai Viteazu – degajare 5 autoturisme, 7 persoane
 • Str Soveja, zona Delfinariu – 6 autoturisme degajate
 • Str Baba Novac evacuare apa din gospodării cu o autospecială şi 5 subofiţeri
 • Interioară nr.3 la Hala depozit fier forjat – evacuare apa cu o autospecială şi 5 subofiţeri
 • B-dul 1 Mai nr 54 s-a intervenit pentru asistenţă persoană
 • B-dul 1 Mai nr 58 s-a intervenit pentru evacuarea apei cu o autospecială si 4 subofiţeri
 • B-dul I C Brătianu nr 8 s-a intervenit pentru evacuarea apei cu o autospecială si 4 subofiţeri
 • Gradiniţa nr 33 s-a intervenit pentru evacuarea apei cu o autospecială si 4 subofiţeri
 • Şoseaua din vii nr 29 s-a intervenit pentru evacuarea apei cu o autospecială si 4 subofiţeri
 • Str Verde şi Str Nordului s-a intervenit pentru evacuarea apei cu o autospecială si 4 subofiţeri
 • Str Egretei, bl C5, Str Călimani, Str Elena Cuza, nr 18, Str Mitropolit Dosoftei, nr 33, Str Munţii Tatra, Str Sary Ahile, nr 2, Str Vasile Conta nr 6 – intervenţii pentru evacuarea apei din zonă.
 • În localitatea Valu lui Traian – str. Amurgului nr.2 – intervenţii pentru evacuarea apei din zonă
 • În localitatea Cernavoda – 3 inundaţii, degajare 2 autoturisme – s-a intervenit cu 3 autospeciale si 12 subofiţeri şi 1 ofiţer
 • În localitatea Medgidia – s-a intervenit pentru evacuarea apei la o casă cu 2 camere.

SC RAJA SA a intervenit cu 26 de echipaje pentru degajarea apei stradale în municipiul Constanța și cu 21 de echipaje în Medgidia și Cernavodă. La nivelul municipiului Constanța au fost înregistrate peste 40 de reclamații.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: