Connect with us

Actual

Decizii AGA OIL Terminal. Venituri majorate și mandate prelungite pentru administratorii Consiliului de Administrație

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății OIL TERMINAL S.A și-a desfașurat lucrările în data de 28.02.2018, ora 11.00, la a doua convocare (ieri a fost prima convocare și nu a fost cvorum pentru desfășurarea ședinței n.r.), la sediul societătii, ca urmare a îndeplinirii condițiilor legale de cvorum, la ședință participând acționari reprezentând 59,91 % din capitalul social.

Conform informării pe care conducerea companiei a transmis-o către bvb.ro, au fost luate decizii ce țin de veniturile lunare ale membrilor Consiliului de Administrație, conform legislației privind modificările care intervin odată cu trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat. Totodată, s-a votat prelungirea mandatele administratorilor provizorii pentru încă două luni. De asemenea, în ședința AGA s-a mai decis și încheierea unui contract de consultanță pentru contestarea ridicării autorizației de antrepozit fiscal și, extrem de important, a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2018 al companiei.

Documentul transmis Bursei de Valori București este semnat de Sorin Ciutureanu, directorul OIL Terminal.

Pentru mai multe informații, vă punem la dispoziție hotărârile adoptate în ședința AGA a OIL Terminal.

Hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 28.02.2018 au urmatorul continut:

Art. 1 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91 % din capitalul social si 99,52 % din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba modificarea cuantumului indemnizatiei fixe brute lunare a membrilor provizorii ai Consiliului de Administratie prevazut in contractele de mandat incheiate cu societatea, pentru punerea in acord cu prevederile art. 18 din OUG nr. 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene.

Art. 2 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,52% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba prelungirea cu 2 luni a duratei mandatului administratorilor alesi prin hotararea AGOA nr. 26/24.11.2017.

Art. 3 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati,  se aproba mandatarea doamnei Aura Gabriela Dumitru in calitate de reprezentant al Ministerului Energiei in Adunarea Generala a Actionarilor sa semneze actele aditionale la contractele de mandat ale administratorilor provizorii care sa reflecte recalcularea indemnizatiei fixe brute lunare precum si prelungirea duratei mandatului.

Art. 4 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati se aproba incheierea unui contract de consultanta, asistenta juridica si reprezentare legala pentru contestarea masurilor de ridicare a antrepozitului fiscal.

Art. 5 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,98% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2018.

Art. 6 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.

Art. 7 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.

Art. 8 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba stabilirea datei de 20.03.2018 ca data de inregistrare si a datei de 19.03.2018 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Comments

comments

Actual

De la miezul nopții, constănțenii nu mai au apă caldă! A început revizia anuală

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu mai multe zile, Electrocentrale Constanța S.A. informa consumatorii că va efectua revizia anuală a instalației de producere și transport a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare pentru pregătirea sezonului rece.

În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. a sistat furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța începând cu ora 00.00 a nopții care a trecut.

În mod normal, dacă nu apar cine știe ce surprize, revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 27.09.2018.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu pe Autostrada A2 după un accident rutier! Trei persoane, duse la Spitalul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții ce a trecut, în jurul orei 2.15, pe Autostrada Soarelui a avut loc un eveniment rutier urmat de incendiul unui autoturism.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la Detașamentul Medgidia, care au intervenit cu două autospeciale. Trei persoane au fost transportate la Spitalul județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, cele trei victime aflate în cele două autoturisme implicate au fost transportate la spital fără probleme deosebite, având traumatisme și escoriații. Până la ajungerea salvatorilor, au reușit să iasă toate din mașini – este vorba despre două femei și un bărbat.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): Trei constănțeni și-au pierdut viața într-un accident rutier, în județul Vrancea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei după-amiezi, la ora 15.55, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN2 (E85) Focşani – Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret (judeţul Vrancea), a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat pe loc, iar alte patru au suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Din primele informații de la fața locului, un copil de 15 ani se afla în stop cardio-respirator. Alte 5 persoane erau grav rănite. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. A fost activat planul roșu de intervenție. Un elicopter SMURD, de la Galați, a ajuns la locul evenimentului rutier pentru a prelua un rănit grav.

Cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat – din nefericire, patru persoane au murit în urma accidentului produs pe drumul european E85, în zona Haret Pădureni. Conform informațiilor de ultimă oră, trei dintre cei decedați sunt mamă, tată și fiu si se aflau într-o mașină cu numere de Constanța. Cealaltă persoană decedată este un bărbat, din Bacău, șoferul celuilalt autoturism. Alte două persoane sunt rănite, fiind transportate la spital. Un tânăr de aproximativ 20 ani a fost transportat de ambulanța SMURD la CPU Adjud, o victimă de sex feminin a fost transportată de un echipj SAJ la UPU Focșani.

La această oră, traficul se desfășoară alternativ , pe un singur sens.

Foto și video: Monitorul de Vrancea

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: