Connect with us

Actual

Decizii AGA OIL Terminal. Venituri majorate și mandate prelungite pentru administratorii Consiliului de Administrație

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății OIL TERMINAL S.A și-a desfașurat lucrările în data de 28.02.2018, ora 11.00, la a doua convocare (ieri a fost prima convocare și nu a fost cvorum pentru desfășurarea ședinței n.r.), la sediul societătii, ca urmare a îndeplinirii condițiilor legale de cvorum, la ședință participând acționari reprezentând 59,91 % din capitalul social.

Conform informării pe care conducerea companiei a transmis-o către bvb.ro, au fost luate decizii ce țin de veniturile lunare ale membrilor Consiliului de Administrație, conform legislației privind modificările care intervin odată cu trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat. Totodată, s-a votat prelungirea mandatele administratorilor provizorii pentru încă două luni. De asemenea, în ședința AGA s-a mai decis și încheierea unui contract de consultanță pentru contestarea ridicării autorizației de antrepozit fiscal și, extrem de important, a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2018 al companiei.

Documentul transmis Bursei de Valori București este semnat de Sorin Ciutureanu, directorul OIL Terminal.

Pentru mai multe informații, vă punem la dispoziție hotărârile adoptate în ședința AGA a OIL Terminal.

Hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 28.02.2018 au urmatorul continut:

Art. 1 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91 % din capitalul social si 99,52 % din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba modificarea cuantumului indemnizatiei fixe brute lunare a membrilor provizorii ai Consiliului de Administratie prevazut in contractele de mandat incheiate cu societatea, pentru punerea in acord cu prevederile art. 18 din OUG nr. 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene.

Art. 2 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,52% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba prelungirea cu 2 luni a duratei mandatului administratorilor alesi prin hotararea AGOA nr. 26/24.11.2017.

Art. 3 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati,  se aproba mandatarea doamnei Aura Gabriela Dumitru in calitate de reprezentant al Ministerului Energiei in Adunarea Generala a Actionarilor sa semneze actele aditionale la contractele de mandat ale administratorilor provizorii care sa reflecte recalcularea indemnizatiei fixe brute lunare precum si prelungirea duratei mandatului.

Art. 4 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati se aproba incheierea unui contract de consultanta, asistenta juridica si reprezentare legala pentru contestarea masurilor de ridicare a antrepozitului fiscal.

Art. 5 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,98% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2018.

Art. 6 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.

Art. 7 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 99,99% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.

Art. 8 Cu votul actionarilor reprezentand 59,91% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba stabilirea datei de 20.03.2018 ca data de inregistrare si a datei de 19.03.2018 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Comments

comments

Actual

Focuri de armă în Eforie Nord. Un polițist a fost înjunghiat în zona abdominală

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri a avut loc un scandal în localitatea Eforie Nord, iar un polițist a fost înjunghiat și a fost transportat, conștient și stabil, la Spitalul Clinic Județean Constanța.

Potrivit unor surse neoficiale, în urmă cu puțină vreme, un apel la 112 a anunțat că, pe strada Margaretei din Eforie Nord, un bărbat este recalcitrant și se manifestă violent, pe stradă. La fața locului s-au deplasat doi polițiști din cadrul  postului de Poliție Eforie, care au încercat să stea de vorbă cu scandalagiul, însă fără succes.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, nu a vrut să se legitimeze, motiv pentru care polițiștii au încercat să îl imobilizeze. În acel moment, a devenit violent. Apoi a scos din buzunar un cuțit, cu care l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști în zona abdominală, pentru a-și asigura scăparea.

Bărbatul scandalagiu a reușit să fugă. A început urmăritea sa, iar unul dintre polițiști a tras două focuri de armă în plan vertical. Între timp a fost chemată și ambulanța, iar polițistul rănit a fost transportat la spital.

În cauză se fac cercetări pentru luarea măsurilor care se impun.

Se știe cine este bărbatul, a fost căutat de polițiști, iar în urmă cu câteva momente a fost prins.

Se pare că a fost capturat pe faleza stațiunii Eforie Nord.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat din Constanța, prins drogat la volan în municipiul Brașov

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Săptămână trecută, polițiștii din toată țara au desfășurat o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere. Celor care au pus în pericol siguranța circulației, le-au fost aplicate peste 30.000 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute peste 3.300 de permise de conducere și retrase aproximativ 850 de certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 24 ianuarie 2021, sub coordonarea Direcției Rutiere, polițiștii rutieri și din cadrul structurilor teritoriale de ordine publică  au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în urma acțiunilor din teren, au fost aplicate 37.874 de sancțiuni contravenționale, celor care au încălcat legislația.

Este important de spus că, duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 11:00, a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în municipiul Constanța, conducând un autoturism în municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive – THC-5 (canabis), amfetamină și metadonă. În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Șoferi vitezomani, amendați de polițiștii Biroului Rutier Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, mai mulți șoferi au fost amendați, pe raza municipiului Constanța, dat fiind faptul că au depășit viteza legală de circulație.

În intervalul orar 09.00-12.00, respectiv 16.00-19.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Polițiștii au acționat în 4 zone de pe raza municipiului Constanța, fiind legitimate aproximativ 100 de persoane și fiind controlate 45 de mijloace de transport în comun.

”În urma activităților, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 9.500 de lei. Totodată, polițiștii au reținut un permis de conducere pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale admise.”, a precizat  Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: