Connect with us

Societate

Delfinariu Constanța. Delfinii Ni-Ni și Chan-Chan și-au reluat demonstrațiile

Published

on

Delfinii Ni-Ni și Chan-Chan și-au reluat demonstrațiile la Delfinariul din Constanța.

Iată programul la secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii:

  • Delfinariu – demonstrație la ora 12.00

Precizăm că numărul de vizitatori admiși la o reprezentație va fi de 145, cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.

  • Microrezervația – program de vizitare 9:30 -17
  • Planetariu – demonstrații la orele 10:30,11:45, 13:00 și 14:15
  • Acvariu – vizitare 9:30-17.

Accesul în Acvariu se va face progresiv prin așteptarea la rând – indiferent de modalitatea de achiziționare a biletului – online sau la casierie.
Numărul de vizitatori admiși în sala expozițională va fi de 30 cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!