Connect with us

Societate

Activități culturale pentru copii, la Centrul “Ion Creangă” din comuna Tuzla

Published

on

Când vin copiii la Centru, ursul Nică este foarte fericit, anunță conducerea Centrul Cultural “Ion Creangă” din comuna Tuzla și îi invită să se înscrie la mai multe activități pe care instituția de cultură le derulează în perioada următoare.

Astazi de la ora 9.00 am început înscrierile pentru urmatoarele activitati:

* Luni de la ora 9.00 la ora 11.00 avem “Cercul de literatura”. Doamna profesoara Buzoeanu Ioana Daniela, pune in lucru piese de teatru cu actori copii, Clubul de presa si bineînteles ca lucreaza si din manualul de cls. a V a.
* Marti de la ora 14.00 la ora 16.00, doamna profesor-învatator, Totoiu Luminita pregateste activitati specifice pentru copiii elevi la cls I-IV, împartiti pe doua grupe de vârsta.
* Miercuri, matematica! Brr…chiar si ursilor le e teama când aud de mate. Norocul copiilor de clasa a VIII a, este ca doamna profesoara Comsa Luminita, în fiecare zi de miercuri începând cu ora 16.00 va lucra tot felul de exercitii si probleme cu eleviii care doresc sa participe la olimpiade sau concursuri. De la ora 17.00 vor fi pregatiti copiii care doresc sa treaca cu bine aceasta proba la examenul din vara.
* Joi de la ora 15.30 la 17.30 avem Cercul de lb straine. Doamna Simona Bostan va lucra cu copiii, pe doua grupe. De la bazele lb engleze pana la un nivel foarte avansat.
V-am prezentat programul activitatilor si va astept la Centru. Eu, ursul Nica împreuna cu amicii mei FreeDog si cei doi delfini suntem fericiti în preajma voastra.
sursa foto: Facebook / Centrul Cultural Ion Creanga Tuzla

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!