Connect with us

Actual

Delfinariul din Constanţa va avea două posturi libere de antrenor la delfini

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Featured Image

În luna ianuarie a anului curent,  la Delfinariul din Constanţa erau angajaţi cinci antrenori pentru cei doi delfini. Pentru unii dintre vizitatorii complexului muzeal, mesearia de antrenor de delfin poate părea simplă sau extrem de complicată.

În urmă cu ceva vreme, directorul CMSN, Adrian Bîlbă, declara că această meserie este foarte specifică deoarece trebuie să fii un bun înotător, să fii capabil să petreci mult timp în apă alături de delfini, să ai o pregătire fizică corespunzătoare.

 “Un bun antrenor de delfini ca și un bun dresor de animale presupune să fii o persoană deschisă, capabilă să înțeleagă comportamentul acestor animale, să le iubești și de la aceste premise să pornești la realizarea unei punți de comunicare cu acestea. Încerci să transmiți și tu ceea ce ai de zis, ceea ce ai de cerut, de făcut și în consecință să ajungi într-o situație în care antrenor și animal să formeze un întreg, care să lucreze împreună și să delecteze publicul vizitator, să-i transmită dragostea de animale”, spunea Adrian Bîlbă.

În cursul zilei de azi, pe pagina Delfinariului Constanţa a apărut un anunţ important pentru iubitorii de animale şi pentru cei capabili să devină antrenori la delfini:

 “Delfinariul Constanța va avea în curând două posturi libere de antrenor la delfini. Dacă iubești animalele, înoți bine și-ți dorești să faci parte din echipa noastră, te așteptăm la noi să ne cunoaștem.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: O femeie de 89 de ani, agresată de propriul fiu

Elisabeta Buric

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

O femeie în vârstă de 89 de ani din municipiul Constanța a sesizat polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție, la data de 17 ianuarie a.c., despre faptul că fiul ei, de 66 de ani, i-ar fi adresat injurii și amenințări pe baza unor neînțelegeri în familie.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului conform procedurilor legale, acesta fiind evacuat din locuință și obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, potrivit polițiștilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tragedie în județul Constanța: Și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de azi, în localitatea Săcele din județul Constanța a avut loc o dramă. Un bărbat și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă.

În jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Din primele informații se pare că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia, conform primei declarații, i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei.

Ulterior se pare ca a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un constănțean cu un cazier bogat a fost prins foarte beat la volan și fără permis de conducere

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de ieri, 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiu, având o alcoolemie de 0.76 mg/l alcool în aer pur expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 18 ianuarie, conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei după-amieze va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Nu este dificil de crezut că va fi arestat dat fiind cazierul pe care îl are bărbatul.

Furt, furt calificat, ultraj, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, tentativa de omor, trafic de minori și infracțiuni rutiere sunt infracțiunile pentru care, începând cu anul 1989, bărbatul a fost de mai multe ori la închisoare. În urmă cu câteva zile, de-abia ieșise din spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: