Actual

(Video)Vacanţe mai ieftine cu trenul! Vedeţi ce oferte are CFR Călători

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

De acum putem vorbi despre o primăvară frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă, cu scurte vacanţe care vor veni în perioada Paştelui şi cu … oferte de călătorie venite din partea CFR Călători. Din păcate, azi e déjà 29 martie, iar promoţia făcută, respective o reducere de 15% pentru Interrail Global Pas şi Interrail One Country Pass mai este valabilă numai câteva zile, respective până pe data de 31 martie.

Este important, însă, de ştiut că  oferta Interrail are preţuri convenabile pentru copii, tineri, seniori şi adulţi şi puteţi opta pentru una dintre cele două variante, astfel: – Interrail Global Pass pentru călătoria în 30 ţări din Europa (vezi și Ghidul de călătorie cu condițiile de utilizare) şi Interrail One Country Pass pentru călătoria într-una dintre ţările din Europa (vezi și Condițiile de utilizare); Informaţii suplimentare găsiţi pe site-ul:  www.interrail.eu.

Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere a călătorului, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi în ceea ce priveşte timpul de care dispunem. Interrail Global Pass este valabil şi în ţara de reşedinţă – doar o călătorie dus-întors. Copiii călătoresc gratuit însoţiţi de un adult posesor de Interrail Global Pass sau Interrail One Country Pass. Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare din ceilalţi copii.

Util:

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza “Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să: – aflaţi rapid la orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline); – faceţi rezervări online (e-ticket); – găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră, – salvați cele mai frecvente căutări ca favorite. – vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pas – vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă.

Informaţi-vă online asupra beneficiilor oferite posesorilor de Interrail Pass în România, sau în alte destinaţii europene. Interrail este prezent şi în social media. Cu Interrail puteţi călători mult plătind puţin!

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!