Connect with us

Administratie

Demersuri pentru reabilitarea bazei sportive a CSS 1. Mihai Ochiuleț (USR): „Se fac antrenamente pe unde se găsesc săli libere“

Publicat

la

Consilierii locali din Constanța au votat, astăzi, la propunerea aleșilor USR, solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea Complexului Club Sportiv Școlar nr. 1 Constanța din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța.

Proiectul a fost inițiat de consilierul local al USR Mihai Ochiuleț, care este și membru Consiliului de Administrație al CSS1 Constanta.

„Încep prin a spune, în primul rând, că la CSS1 am început activitatea mea sportivă. Pot spune ca este și un proiect de suflet al meu pe care doresc să îl implementez până la sfârșitul mandatului. Îmi doresc ca CSS1 să fie ce era odinioară, adică un templu al sportului unde era plin mereu și unde toata lumea venea cu drag la antrenamente și la muncă. Am depus împreună cu colegii mei acest proiect, deoarece, dorim ca CSS1 să ajungă în patrimoniul municipalității pentru a putea investi în întreaga bază materială. Consider că nu mai putem tolera la nesfârșit situația bazei.

De 12 ani nu este finalizata noua sală de sport din cauza litigiilor avute. Aceasta este într-un stadiu finalizat de aproximativ 80%. Tot întru-un stadiu de degradare este și fostul sediu administrativ și toate terenurile adiacente. De aceea, ar trebui intervenție imediată pentru a putea fi reabilitată toată baza și pentru a avea unde să-și desfășoare antrenamentele în condiții optime sportivii și antrenorii. În momentul de față, aceștia fac antrenamente pe unde găsesc săli libere, necesarul neputând fi acoperit de Clubul Sportiv. De aceea, este imperios necesar ca baza sportivă să fie reabilitată și modernizată pentru a răspunde tuturor exigențelor sportive și competiționale.“, a declarat pentru Ordinea.ro Mihai Ochiuleț.

Clubul Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța are un nou director, în persoana Monicăi Marinescu, care a venit cu o viziune nouă, fiind deschisă pentru aplicarea diferitelor proiecte care să ajute la dezvoltarea Clubului.

Comments

comments

Administratie

Cinci noi medici pediatri vor asigura gărzi permanente la Centrul de Sănătate din Năvodari

Publicat

la data de

Scris de

Cinci medici pediatri au început din această lună activitatea la punctul UPU-SMURD din cadrul Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, urmând să asigure permanența pentru micuții pacienți care au nevoie rapidă de un consult medical.

Examenul pentru posturile disponibile s-a finalizat luna trecută, fiind ocupate 5 din cele 6 posturi scoase la concurs de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

„Noilor medici le urăm bun venit în echipă și spor la treabă! Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța și oferă servicii medicale gratuite în regim ambulatoriu dar și în regim de urgență, în cadrul punctului extern UPU-SMURD, doar pentru cazurile care reprezintă urgențe  minore. Cazurile grave vor fi redirecționate către Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU Constanța.“, notează conducerea Spitalului Județean.

Conducerea Primăriei Năvodari notează că le urează bun venit și mult succes celor cei 5 medici pediatri vor asigura permanența pentru micuții pacienți care au nevoie rapidă de un consult medical, la punctul UPU-SMURD Năvodari din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional! În cadrul punctului extern de lucru UPU-SMURD Năvodari sunt tratate urgențele minore pediatrice, pacienții în stare gravă sau cu risc de agravare (cazurile de cod galben și roșu) vor fi preluați și transportați direct către UPU Constanța.

„Obiectiv îndeplinit: 5 noi medici pediatri la Năvodari, gărzi permanente pe Pediatrie la Centrul de Sănătate. Le urez bun venit și mult succes celor 5 noi medici pediatri care, începând de astăzi, s-au alăturat echipei UPU-SMURD Năvodari din cadrul Centrului de Sănătate. Astfel, cu data de astăzi, orașul Năvodari va avea 24h/24h, 7 zile/săptămână, servicii medicale pe Urgență Pediatrie. Puteți veni cu cei mici la spitalul nostru la orice oră, vor fi gărzi permanente! Bine de știut: Pacienții în stare gravă sau cu risc de agravare (cazurile de cod galben și roșu) vor fi preluați și transportați direct către UPU Constanța.“, a spus primarul Florin Chelaru.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Năvodari angajează îngrijitori pentru persoane vârstnice la domiciliu

Publicat

la data de

Scris de

Viceprimarul orașului Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, anunță că autoritatea publică locală angajează îngrijitori pentru persoane vârstnice la domiciliu.

„Este nevoie să suplimentăm personalul din cadrul Direcției Asistență Socială, Compartimentul de Îngrijire Vârstnici la domiciliu. Îngrijitorii din cadrul Unității acordă beneficiarilor care și-au pierdut autonomia funcțională din cauze fizice sau psihice, sprijin pentru asigurarea igienei corporale, îmbrăcare și dezbrăcare, hrănire și hidratare, asigurarea igienei eliminărilor, transfer și mobilizare, comunicare, prepararea hranei, efectuarea de cumpărături, activități de menaj, spălătorie și altele. În această perioadă, puteți depune dosarele pentru ocuparea unor posturi vacante scoase la concurs de către Primăria Năvodari.“, spune Primăria.

Iată anunțul complet al Primăriei:

Anunt organizare concurs pentru ocupare posturi vacante contractuale, in data de 21 iulie 2022 (proba scrisă și proba practică)

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Mai multe mașini abandonate pe domeniul public, ridicate de Poliția Locală

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța anunță că în perioada 27 – 29 iunie, Direcția Generală Poliția Locală a desfășurat o nouă acțiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate și fără stăpân. Astfel, din cele 26 de autovehicule pentru care primarul Vergil Chițac semnase dispoziție de ridicare de pe domeniul public, conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, 12 autovehicule au fost ridicate de proprietari, iar 14 au fost ridicate și depozitate într-un spațiu special amenajat de reprezentanții municipalității.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: