Conecteaza-te cu noi

Administratie

Demersuri pentru reabilitarea bazei sportive a CSS 1. Mihai Ochiuleț (USR): „Se fac antrenamente pe unde se găsesc săli libere“

Published

on

Consilierii locali din Constanța au votat, astăzi, la propunerea aleșilor USR, solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea Complexului Club Sportiv Școlar nr. 1 Constanța din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța.

Proiectul a fost inițiat de consilierul local al USR Mihai Ochiuleț, care este și membru Consiliului de Administrație al CSS1 Constanta.

„Încep prin a spune, în primul rând, că la CSS1 am început activitatea mea sportivă. Pot spune ca este și un proiect de suflet al meu pe care doresc să îl implementez până la sfârșitul mandatului. Îmi doresc ca CSS1 să fie ce era odinioară, adică un templu al sportului unde era plin mereu și unde toata lumea venea cu drag la antrenamente și la muncă. Am depus împreună cu colegii mei acest proiect, deoarece, dorim ca CSS1 să ajungă în patrimoniul municipalității pentru a putea investi în întreaga bază materială. Consider că nu mai putem tolera la nesfârșit situația bazei.

De 12 ani nu este finalizata noua sală de sport din cauza litigiilor avute. Aceasta este într-un stadiu finalizat de aproximativ 80%. Tot întru-un stadiu de degradare este și fostul sediu administrativ și toate terenurile adiacente. De aceea, ar trebui intervenție imediată pentru a putea fi reabilitată toată baza și pentru a avea unde să-și desfășoare antrenamentele în condiții optime sportivii și antrenorii. În momentul de față, aceștia fac antrenamente pe unde găsesc săli libere, necesarul neputând fi acoperit de Clubul Sportiv. De aceea, este imperios necesar ca baza sportivă să fie reabilitată și modernizată pentru a răspunde tuturor exigențelor sportive și competiționale.“, a declarat pentru Ordinea.ro Mihai Ochiuleț.

Advertisement

Clubul Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța are un nou director, în persoana Monicăi Marinescu, care a venit cu o viziune nouă, fiind deschisă pentru aplicarea diferitelor proiecte care să ajute la dezvoltarea Clubului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions