Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputat USR, blesteme în loc de urări, în prima zi de școală: Să ardă în flăcările Iadului. Praful și pulberea să se aleagă de voi!

Published

on

Pe lângă bine cunoscutele urări ale politicienilor pentru elevi, părinți și profesori adresate în prima zi de școală, anul acesta avem și… blesteme.

Un deputat de la USR, Emanuel Ungureanu pe numele lui, postează un mesaj șocant pe contul său de Facebook. Blesteme, mai exact, la adresa primarilor care încă mai au wc-urile în curtea instituțiilor de învățământ.

Să ardă în flăcările Iadului“, le… transmite parlamentarul de la USR edililor care, dintr-un motiv sau altul, încă folosesc wc-urile de la exterior pentru elevi și profesori.

Iată mesajul complet:

A început școala, o bucurie pentru mulți copii, un chin pentru alții.

Advertisement

O rugăminte pentru dascălii care nu iubesc copiii și au greșit cândva alegând catedra, dați-vă demisia!

Copiii noștri nu trebuie să suporte frustrările voastre.

Vă spun asta în calitate de părinte dar și de profesor care merge cu bucurie la școală!

Să avem un an școlar bun și să ardă în flăcările Iadului primarii care au în unitățile administrative unde au fost aleși, toaletele în curtea școlii, ca în Evul Mediu.

Praful și pulberea să se aleagă de voi!

Advertisement

Și dacă citiți și recitiți și încă nu sunteți covinși că un parlamentar în România anului 2022 poate avea un asemenea limbaj, uitați dovada:

Și dacă nu asociați numele cu niciun ales al poporului, vi-l aducem în actualitate și pe Emanuel Ungureanu:

Concluziile vă aparțin!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions