Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Aurel Bălășoiu, EXCLUS din PSD. E suspect că ar fi implicat într-un scandal sexual cu minori

Published

on

Deputatul PSD de Argeș Aurel Bălășoiu este suspect că ar fi implicat într-un scandal sexual cu minori, conform surselor citate „Adevărul”. După aceste dezvăluiri, conducerea PSD a luat decizia de a-l exclude din partid pe Aurel Bălășoiu.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.“, se arată într-un comunicat al PSD.

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor: ”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)”, a spus parlamentarul pentru Gândul.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaților, deputatul Aurel Bălășoiu este căsătorit și absolvent al Facultății de Teologie al Universității Pitești, județul Argeș.

Advertisement

Sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions