Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu a sărbătorit aniversarea Împăratului Japoniei: Relațiile diplomatice se bazează pe respect reciproc, valori și interese globale

Published

on

Marian Crusoveanu

În calitate de membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Japonia, mulțumesc Excelenței Sale #HiroshiUeda, ambasador al Japoniei în România, pentru invitația de a participa la evenimentul festiv de celebrare a zilei de naștere a împăratului țării domniei sale, transmite deputatul PNL, Marian Crușoveanu.

“Cei peste 100 de ani de relații diplomatice dintre #România și #Japonia se bazează pe prietenie și respect reciproc, valori și interese globale comune. Recepția oferită marchează buna deschidere și colaborare instituțională dintre cele două state, iar interesele economice și dezvoltarea relațiilor interstatale sunt subiecte mereu de actualitate”, explică parlamentarul constănțean pe contul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!