Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Crușoveanu, după decizia de la Sinaia: La Constanța se separă și mai bine valorile politice

Published

on

Susțin decizia Biroului Politic al PNL, adoptată la Sinaia, de a merge pe liste proprii în anul 2024. În acest fel, la Constanța se separă și mai bine valurile politice, transmite deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

“Rămânem consecvenți cu electoratul nostru, dar mai ales cu tot ce am afirmat până acum, mai ales că zona noastră a fost mult timp administrată de niște băieți care au blocat toate investițiile majore în municipiu și județ. În momentul de față, la nivel național, județul Constanța se situează în top 3, din perspectiva numărului şi a valorii proiectelor finanțate din fonduri europene, fonduri care sunt accesate cu precădere de primăriile conduse de primari PNL. Echipa PNL Constanța a reușit, la nivel politic, să repună pe agenda guvernamentală realizarea de investiții în obiective majore în județul nostru, precum: port, aerport, canale navigabile, exploatarea de gaze naturale, energie verde și turism. Contextul actual invită la un comportament responsabil la nivel guvernamental pentru a menține stabilitatea politică, în vederea implementării reformelor pentru accesarea fondurilor din PNRR”, a scris parlamentarul constănțean pe pagina sa de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions