Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu, mesaj de Ziua Culturii Naționale

Published

on

De Ziua Culturii Naționale, deputatul Marian Crușoveanu a transmis tuturor celor care contribuie la îmbogățirea și promovarea culturii că Mihai Eminescu, alături de alte nume mari ale culturii și literaturii românești, înseamnă cartea de vizită a României.

Iată mesajul complet:

“De #ZiuaCulturiiNaționale, felicitări tuturor celor care, prin activitatea lor, contribuie constant la îmbogățirea și promovarea culturii românești!
Fie că vorbim de Eminescu, Brâncuși, Grigorescu, Enescu, Eliade, Iorga și mulți alții, reprezentanții domeniului cultural rămân o carte de vizită excepțională pentru țara noastră. Prin opera lor de artă, toți aceștia au contribuit la definirea imaginii creatoare a poporului român. Avem datoria de a-i cinsti pe toți cei care, prin creațiile lor, promovează România.
La mulți ani tuturor celor care, prin activitatea lor artistică, întregesc tabloul cultural al României!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!