Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL): Certificatul RAR AutoPass, un instrument esențial pentru cei care achiziționează mașini second-hand

Published

on

marian crusoveanu

Certificatul “RAR AutoPass”, un proiect de lege pe care l-am susținut atât în comisie, cât și în plenul Parlamentului, urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie. Acest document va include informații referitoare la istoricul mașinii, cum ar fi kilometrajul și accidentele, detalii despre avariile majore la sistemele de frânare și direcție, precum și tipul intervenției efectuate asupra vehiculului (întreținere, reparații, actualizare de software etc.), anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

“De reținut, acest certificat va deveni un instrument esențial pentru cei care doresc să achiziționeze mașini second-hand, oferindu-le posibilitatea de a obține informații cruciale despre autovehicul. În plus, persoanele care vând un autovehicul vor fi obligate să furnizeze acest document cumpărătorului, în momentul tranzacției. În contextul nevoii de mai multă siguranță și disciplină în trafic în România, precum și a necesității de a avea autovehicule conform normelor de circulație, certificatul “RAR Auto Pass” vine în întâmpinarea acestor cerințe. Acesta va contribui semnificativ la creșterea nivelului de siguranță rutieră, un aspect asupra căruia trebuie să lucrăm cu seriozitate”, .

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions