Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL): Proiectul Alternativa Techirghiol a obținut aprobarea finală

Published

on

Marian Crusoveanu Alternatva Techirghiol

Proiectul major de infrastructură rutieră pentru județul Constanța, Alternativa Techirghiol, a primit undă verde din partea Guvernului României, anunță deputatul Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

“În ședința de astăzi, a fost adoptată Hotărârea ce stabilește indicatorii tehnico-economici necesari construcției acestei șosele rapide către sudul litoralului. Finanțat prin Programul Transport (PT) 2021-2027, proiectul are o valoare totală de 5,74 miliarde de lei pentru realizarea celor 30,59 km de drum rapid. Se așteaptă ca CNAIR să lanseze, în licitație, contractul de execuție a lucrărilor în cel mai scurt timp. Aceste lucrări de realizare a proiectului ar trebui să fie finalizate într-un interval maxim de 36 de luni. După o perioadă îndelungată de eforturi, am reușit să obținem încă un proiect major pentru județul Constanța. Mulțumesc tuturor celor care, în diverse feluri, au contribuit la realizarea acestui obiectiv”, scrie Marian Crușoveanu pe contul său de Facebook, cu precizarea că multe demersuri în promovarea acestui proiect îi poartă semnătura.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions