Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), despre extinderea plajelor: Un activ economic valoros

Published

on

Marian Crusoveanu

Prin extinderea plajelor, județul Constanța a obținut un spațiu suplimentar care, printr-o gestionare turistică adecvată, ar putea deveni un activ economic valoros, scrie deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, pe contul său de Facebook.

“Apreciem faptul că pe agenda de lucru a ministrului mediului, Mircea Fechet, se regăsește preocuparea pentru turismul sustenabil. Prin urmare, vizita de lucru și întâlnirea cu reprezentanții din sectorul #HoReCa la Prefectura din Constanța au fost constructive, contribuind la formularea unor soluții menite să sprijine operatorii din această industrie, printr-o colaborare eficientă”, explică liderul PNL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions