Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), despre lucrările la Cazinoul din Constanța: Primele rezultate se pot vedea

Published

on

Deputatul PNL Marian Crușoveanu a participat la unul dintre cele mai așteptate momente de la malul mării, respectiv cel al prezentării frumosului Cazinou din Constanța. Primele rezultate se pot vedea, Cazinoul din Constanța își recapătă frumusețea, iar valoarea de monument – emblemă al României nu o poate contesta nimeni.

Parlamentarul constănțean susține că ministrul Dezvoltării a dat asigurări că la sfîrșitul anului viitor vor fi finalizate lucrările, cu mici întârzieri cauzate de creșterea prețurilor la materialele de construcții și de necesitatea consolidării clădirii.

Iată mesajul complet pentru constănțeni și turiști:

“Povestea Cazinoului Constanța merge mai departe. Realizările sunt cel mai bun argument în orice dispută. Disputa privind #CazinoulConstanța a luat sfârșit în urmă cu 2 ani, când au început lucrările de restaurare și reabilitare. Deja, primele rezultate se pot vedea.
Dezvelirea fațadei din partea de nord va fi un prilej extraordinar pentru turiști, dar mai ales pentru noi, constănțenii, de a vedea și admira maiestuosul obiectiv care, ani de zile, a zăcut trist și abandonat, uitat și lăsat în voia sorții. Culoarea și detaliile bine restaurate scot în prim plan frumusețea și vor întregi strălucirea falezei municipiului.
Ministrul Dezvoltării ne-a asigurat că la sfârșitul anului viitor vor finalizate lucrările, chiar dacă vor exista mici întârzieri cauzate de creșterea prețurilor materialelor de construcții și de necesitatea consolidării clădirii. Așteptările noastre, ale tuturor, vor lua sfârșit când vom vedea acest obiectiv luminat cum strălucește pe #falezaConstanței.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!