Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), despre proiectul amenzilor rutiere: vine în sprijinul șoferilor!

Published

on

politia rutiera

Conform proiectului de lege pe care l-am susținut, atât în comisie, cât și în Plenul Parlamentului, amenzile rutiere vor putea fi contestate și la judecătoria de domiciliu, nu doar acolo unde a fost sancționat conducătorul auto, menționează deputatul Marian Crușoveanu (PNL).

“Legea promulgată vine în sprijinul șoferilor și le dă posibilitatea de a contesta procesul verbal de constatare a unei abateri de la Codul Rutier, acolo unde locuiesc. Aceasta este o noutate privind vechea lege, când depunerea de plângeri împotriva unor sancțiuni rutiere se făcea doar în localitatea în care conducătorul auto a fost sancționat. Astfel, modificarea legislativă din Codul Rutier vine în sprijinul tuturor conducătorilor auto și îi scutește de drumuri inutile. România are de făcut un salt esențial în ceea ce privește adaptarea Codului Rutier la vremurile în care trăim. Astfel, legislația va ajunge să fie în concordanță cu cea europeană și totodată, investițiile în infrastructură și siguranța rutieră vor fi esențiale, capitol de bază obligatoriu care ar trebui implementat în perioada următoare”, explică parlamentarul constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions