Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), despre taxa de pod de la Fetești: Suspendarea temporară NU este o soluție, taxa trebuie anulată!

Published

on

Marian Crusoveanu taxa pod Fetesti

Am văzut poziționările publice ale ministrului Transporturilor, precum și cele ale reprezentantului de la #CNAIR, privind suspendarea taxei de la Fetești până la finalizarea lucrărilor la podul de peste brațul Borcea, scrie deputatul Marian Crușoveanu pe contul său de Facebook.

“Pe acest subiect, rămân consecvent cu toate demersurile pe care le-am făcut până acum alături de colegii din #PNL Constanța. Suspendarea temporară nu este o soluție; taxa de pod trebuie anulată complet! Este discriminatorie față de capitalul românesc, față de antreprenori, față de toți dobrogenii, dar și față de turiștii care vin în #Tulcea și #Constanța. Această taxă de pod trebuie eliminată, iar acea barieră de la #Fetești desființată, pentru că separă, simbolic, #Dobrogea de #România”, explică parlamentarul liberal constănțean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!