Connect with us

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), la început se sesiune parlamentară: Le-aș sugera unora din PSD Constanța să dea dovadă de mai multă decență

Published

on

La început de sesiune parlamentară, deputatul PNL Marian Crușoveanu susține că va continua să promoveze proiectele pentru județul Constanța, așa cum a procedat și până acum.

“Începe o nouă sesiune parlamentară, iar eu și colegii mei din #PNLConstanța vom continua să promovăm proiectele pentru județul nostru, așa cum am făcut și până acum. În această sesiune, vom avea agenda încărcată cu teme care țin de reformele #PNRR, dar și de justiție sau educație. Voi urmări îndeaproape evoluția proiectelor de interes pentru județul nostru, mai ales cele realizate prin programele naționale de investiții sau din fonduri europene, despre care am tot luat poziții și vă voi ține la curent cu stadiul acestora.

Voi amenda, de fiecare dată, populismul colegilor de coaliție care observ că aruncă tot felul de fumigene în spațiul public, creând așteptări false. Le-aș sugera unora din PSD Constanța să dea dovadă de mai multă decență atunci când dau lecții pe rețelele de socializare. 20 de ani au avut timp să arate de ce sunt capabili. Pe ultima sută de metri au șansa să arate ministrului transporturilor că este posibil și fără taxă pe podurile dunărene și ca #CNAIR să funcționeze fără a fi afectate investițiile.

Până în momentul de față, parlamentarii #PNL #Constanța au prezentat toate argumentele necesare pentru eliminarea taxei pe pod. Dacă nu le-a văzut ministrul transporturilor până acum, i le pot arăta parlamentarii PSD; sunt publice. Sper ca PSD Constanța să dea dovadă de mai mult curaj în fața liderilor de la centru și să arate că le pasă de constănțeni.”, scrie parlamentarul constănțean pe contul său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!