Connect with us

Politica

Deputatul Crusoveanu: Prin Programul Anghel Saligny” vor fi finanțate 107 obiective de investiții, în valoare totală de peste un miliard de lei

Published

on

Deputatul Crușoveanu (PNL) anunță investiții de peste un miliard de lei pentru județul Constanța.

Într-o postare în mediul online, liberalul Marian Crușoveanu anunță că prin programul Anghel Saligny vor fi finanțate 107 obiective de investiții din județul Constanța, asta însemnând peste un miliard de lei.

Iată mesajul complet:

“Vești extraordinare pentru toți locuitorii județului Constanța. Prin Programul #AnghelSaligny” vor fi finanțate 107 obiective de investiții, în valoare totală de 1.056.253.869,65 lei. Felicitări tuturor primarilor și președintelui Consiliului Județean Constanța care au reușit să acceseze fonduri și care vor implementa proiectele de investiții prin acest program!
✅ Sunt fonduri esențiale care vor dezvolta servicii decente și care vor asigura condiții de normalitate în localitățile din județul nostru: rețea de apă, canalizare, precum și reabilitarea drumurilor și podurilor. Aș vrea să subliniez că aceste fonduri guvernamentale înseamnă că toți cetățenii merită să trăiască în condiții decente.
↗️ Banii investiți în infrastructură dezvoltă comunitățile locale și fiecare locuitor al acestui județ va beneficia de pe urma acestora. Prin cele 107 de obiective finanțate, fiecare localitate va fi mai aproape de ceea ce înseamnă normalitatea secolul al XXI-lea în Uniunea Europeană.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement