Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Deputatul Crușoveanu: „S-a introdus obligativitatea efectuării ITP la fiecare 6 luni pentru autovehiculele de închiriat“

Published

on

Marian Crusoveanu

Deputatul de Constanța al PNL Marian Crușoveanu spune că, în această săptămână, în cadrul plenului Camerei Deputaților, a avut oportunitatea să fie clarificate și să fie aduse modificări importante în ceea ce privește inspecția tehnică periodică a ”vehiculelor lente”. Astfel, s-a decis exceptarea de la obligativitatea efectuării acestei inspecții pentru vehiculele cu o viteză maximă constructivă de până la 25 km/h. Această măsură vine în sprijinul deținătorilor acestor vehicule, simplificând procesul birocratic pentru un număr redus de autovehicule.

„În paralel, prin același act normativ, s-a introdus obligativitatea efectuării inspecției tehnice periodice la fiecare 6 luni, pentru toate autovehiculele utilizate în activitatea de RENT CAR. Scopul acestei măsuri este de a asigura un nivel ridicat de siguranță în transportul public, atât pentru clienți, cât și pentru cei care desfășoară această activitate.

Siguranța rutieră este și va rămâne un aspect sensibil pentru România, care necesită o atenție sporită din partea noastră, a membrilor Parlamentului.

Din această poziție, voi continua să sprijin demersurile care vizează îmbunătățirea și sporirea condițiilor de siguranță pentru toți participanții în trafic.“, spune Marian Crușoveanu.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions