Connect with us

Politica

Deputatul Horia Țuțuianu: „Administrația sub „bagheta” Mihai Lupu aruncă județul în incompetență și sărăcie“

Published

on

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, actualul deputat Horia Țuțuianu, a reacționat pe Facebook după vestea că a fost pierdută finanțarea de peste 5 milioane de euro de la Ministerul Turismului pentru extinderea Delfinariului. Parlamentul constănțean, cel care a demarat proiectul și a obținut banii, spune că munca echipei sale la Consiliul Județean a fost „pur și simplu irosită, laolaltă cu banii destinați Constanței“. El adaugă că administrația județeană sub „bagheta” Mihai Lupu aruncă județul în incompetență și sărăcie și că nu se mai poate vorbi de niciun fel de turism și dezvoltare.

„Am primit cu indignare vestea pierderii finanțării pentru extinderea și modernizarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. La acest eșec major adăugăm restaurarea cetății Histria sau a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța și, până la finalul mandatului acestei administrații județene, cu siguranță vom mai completa lista rușinii cu alte eșecuri . Aceste proiecte fiind doar pe Cultură.

Faptul că cineva nu se pricepe într-o anumită funcție aș putea să înțeleg. Nu pot însă să înțeleg încăpățânarea, aroganța ostentativă și risipa multor, multor zeci de milioane de euro, bani obținuți cu greu pentru constănțeni, nu pentru anumite grupuri de interese. Mi-am amintit instant de desele drumuri la București, munții de dosare de pe birou, multe ore peste program și nopți nedormite … Munca echipei și a mea la Consiliul Județean a fost pur și simplu irosită, laolaltă cu banii destinați Constanței.

Administrația județeană sub „bagheta” Mihai Lupu ne aruncă în incompetență și sărăcie. Este evident că nu mai putem vorbi de niciun fel de turism și dezvoltare în contextul erodării susținute a punctelor de interes din județul Constanța.

Suntem în plină prăbușire sub o administrație distructivă, iar constănțenii trebuie să sancționeze aceste derapaje și erori care ne vor afecta pentru mult timp de acum încolo.

Domnule Mihai Lupu, GATA, AJUNGE! Am văzut de ce NU ești în stare! Dacă mai ai un ultim strop de onoare politică și milă față de constănțeni, mergi acasă și trăiește-ți incompetența și neputința în liniște!“, spune Horia Țuțuianu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta