Conecteaza-te cu noi

Politica

Huțucă: “Prostia și incompetența încap într-un singur om: Ionuț Mișa”

Published

on

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele președintele PNL Constanța, îl atacă dur pe fostul ministru al Finanțelor Publice, constănțeanul Ionuț Mișa.

Huțucă a scris pe pagina sa de Facebook că prostia și incompetența poartă numele lui Ionuț Mișa.

“Prostia și incompetența încap într-un singur om: Ionuț Mișa. Mișa a decis în 2017, pe când era ministrul Finanțelor, să readucă supra-acciza la carburanți.  Astăzi, președintele ANAF, același Ionuț Mișa, raportează încasări din accize mai mici decât a prevăzut ministrul de Finanțe Mișa în 2017. Mă gândesc că ar fi frumos să iasă Mișa și să ne zică că ministrul care a făcut planul în 2017 era un incompetent care habar nu are pe ce lume trăiește și că abia așteaptă să-l întâlnească să-i zică vreo două”, este mesajul complet al parlamentarului constănțean.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions