Connect with us

Politica

Deputatul Marian Crușoveanu participă, la Rotterdam, la alegerea unei conduceri a PPE

Published

on

Deputatul de Constanța al PNL Marian Crușoveanu a declarat că, zilele acestea participă alături de delegația PNL, la Congresul PPE, ce se desfășoară timp de două zile în Olanda, la Rotterdam.

„PPE este cel mai mare partid de centru dreapta, pe plan european și cel mai puternic susținător al României. La nivelul Uniunii Europene, în contextul actual, este nevoie de o abordare pragmatică, responsabilă, de unitate și solidaritate pentru apărarea valorilor democratice, iar PPE este exact această forță politică.

Conducerea pe care o vom alege la acest congres are pe agenda de lucru o serie de provocări, precum independența energetică, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, adică punerea în practică a Pactului Verde European, construcția securității europene și de apărare, îmbunătățirea rezilienței și prosperitatea economică, provocări la care partidele membre ale PPE trebuie să găsească soluții comune.

La acest congres, pentru funcția de vicepreședinte candidează și colegul nostru, susținător al filialei PNL Constanța, Siegfried Mureșan, care are toată susținerea delegației noastre pentru un nou mandat. De asemenea, pentru funcția de președinte îl vom susține pe Manfred Weber, europarlamentarul german și un prieten loial al României.“, a declarat Marian Crușoveanu.

Advertisement

Sursa foto: Facebook/Marian Crușoveanu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement