Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Deputatul Marian Crușoveanu (PNL): Am votat în favoarea eliminării pensiilor speciale

Published

on

marian crusoveanu

Am votat în favoarea eliminării pensiilor parlamentarilor, pentru că trebuie să creăm un sistem de pensii sustenabil, bazat pe principiul contributivității, sistem corect și echitabil, care să fie aplicat tuturor celor care contribuie la pensie, scrie deputatul Marian Crușoveanu pe pagina sa de Facebook.

“Reforma pensiilor este un proiect asumat prin programul de guvernare al coaliției, iar #PNL rămâne consecvent pe acest subiect, ca și până acum, #fărăpensiispeciale. Sper să terminăm cu această temă cât mai repede, pentru a ne putea ocupa și de alte subiecte aflate pe agenda parlamentară. Cu cât mai repede trece această lege de toate forurile, cu atât mai repede putem reclădi încrederea în clasa politică și instituțiile statului”, explică parlamentarul PNL de Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions