Conecteaza-te cu noi

Politica

Forța Dreptei: „Numărul firmelor dizolvate în primele 4 luni din acest an în Constanța a depășit pragul de 13.000, în creștere cu 24.5%“

Published

on

constanta

Reprezentanții partidului Forța Dreptei din Constanța acuză administrația Chițac că „performanța“ echipei conduse de amiral a avut un impact negativ asupra economiei locale. Forța Dreptei spune într-o postare pe Facebook că primarul „eminamente pro-business” al Constanței a reușit o nouă „performanță”. Conform Financial Intelligence, numărul firmelor dizolvate în primele 4 luni din acest an a depășit pragul de 13.000, reprezentând o creștere de 24.5% față de anul trecut, conform datelor publicate de ONRC, spune sursa citată.

„Așadar, Vergil Chițac nu numai că nu reușește să atragă noi investitori în orașul-port, ci îi alungă cu succes și pe cei pe care încă îi mai avem. O astfel de statistică ne demonstrează clar că lipsește încrederea investitorilor în orașul Constanța și în mediul politico-administrativ care îl conduce.

Primarul „eminamente pro-business” nu a făcut nimic pentru dezvoltarea afacerilor, pentru atragerea de noi investiții, pentru promovarea acestui oraș. De mai bine de trei ani, agenda sa nu are nicio temă în acest sens, așa cum agenda sa nu are nicio temă care să pună în centrul ei cetățeanul și respectul față de acesta.

Haosul pe care administrațiile Făgădău și Chițac le-au semănat în municipiul Constanța au determinat oamenii de afaceri este să fugă de aici. Și nu se închid doar afaceri, ci se pierd locuri de muncă, se pierd taxe și impozite locale și, în consecință, scade calitatea vieții. Fug oamenii de afaceri, fug tinerii, fuge aproape toată lumea. Oare de ce?

Advertisement

Forța Dreptei Constanța își propune nu doar să mențină afacerile dezvoltate în Constanța, ci și să atragă noi investitori, să creeze un mediu propice dezvoltării de noi business-uri.

Suntem orașul cu cel mai mare port la Marea Neagră și trebuie să profităm de acest lucru ajutând industria portuară să se dezvolte pe orizontală, creând noi locuri de muncă, noi oportunități de afaceri.“, spun cei de la Forța Dreptei Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions