Conecteaza-te cu noi

Politica

Deputatul Marian Crușoveanu (PNL), mesaj pentru liderii USR: Fără ipocrizie, ajungem departe

Published

on

Negocierile dintre liderii PNL și USR se împiedică de orgolii și lupta pe funcții și ministere, iar România se află în pragul disperării situației din spitale. Așa se face că noul guvern se lasă așteptat, la fel și reformele și lucrările promise înainte alegerilor parlamentare trecute.

Situația politică a României, negocierile, orgoliile și mai ales comportamentul liderilor politicie sunt prezentate, pe larg, într-o postare pe Facebook de Marian Crușoveanu, deputat de Constanța din partea Partidului Național Liberal.

Crușoveanu susține că liderii USR sunt “ipocriți” și contraproductivă și rupe orice formă de colaborare.

“Dragi colegi din USR, comportamentul public din ultima perioadă, asocierea cu #AUR și votarea moțiunii de cenzură împotriva propriului guvern, precum și atacul permanent la adresa PNL spun multe despre voi”, scrie Marian Crușoveanu pe pagina sa de Facebook.

Iată mesajul complet:

Advertisement
“Ipocrizia liderilor #USR este total contraproductivă și rupe orice formă de colaborare.
Astăzi, în cadrul Camerei Deputaților, am luat parte la încă o scenetă tipic USR-istă, în care actorul principal a fost un pompier piroman, care a dat foc și apoi s-a plâns de situația creată, deși furtunul și chibritul au fost la el.
PSD a punctat, încă o dată, comportamentul copilăresc al celor de la USR. Atunci când, împreună, PNL, USR și UDMR dețineau majoritatea în Biroul Permanent, funcția interimară de președinte al Camerei Deputaților se afla la latitudinea acestei majorități. USR s-a opus propunerii venite din partea PNL de a deține această funcție interimară, periodic, prin rotație. PSD nu a făcut nimic altceva decât să speculeze refuzul celor de la USR. Exact în același mod în care #PSD a fructificat fuga de la guvern a miniștrilor USR. Acest tip de comportament, în spațiul public, nu doar că este bine speculat de către PSD, dar este și valorificat. Această atitudine, a celor de la USR, de a ataca din nou PNL, nu are nicio legătură cu realitatea.
Dragi colegi din USR, comportamentul public din ultima perioadă, asocierea cu #AUR și votarea moțiunii de cenzură împotriva propriului guvern, precum și atacul permanent la adresa PNL spun multe despre voi. Cum vreți să guvernăm împreună, când, sub orice formă, căutați să subminați PNL-ul? Cum vreți să facem reformă, investiții și dezvoltare în această țară, când voi, de mai bine de 60 de zile, ați lansat o ploaie de gloanțe împotriva PNL?
#Ipocrizia nu salvează România, ci adâncește criza guvernamentală și târăște, după ea, viața unor oameni care așteaptă responsabilitate în spațiul public. Acest teatru adâncește ruptura dintre PNL și USR. Reforma se realizează cu rațiune, cu maturitate. Reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că PSD vă speculează aroganțele!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions