Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Deputatul Țuțuianu, atac dur la adresa lui Chițac: „Un individ pentru care “stârpirea cuibului de pesediști” a devenit mod de viață politică!“

Published

on

Deputatul de Constanța al PSD Horia-Marius Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean, a reacționat dur la adresa primarului Vergil Chițac, care i-a acuzat pe consilierii PSD că au „îndrăznit“ să vină cu un amendament la proiectul lui de anulare a plății parcării pe timp de noapte. Țuțuianu spune despre Chițac că este un comunist hrănit la popotă și îmbrăcat – de la cămașă la budigăi – de Armată, pentru care “stârpirea cuibului de pesediști” a devenit mod de viață politică!

„Cine nu este cu noi este împotriva noastră și trebuie stârpit! Acesta a fost modul de gândire al sovieticilor care au adus, cu tancurile, comunismul în România. Ce a urmat știm cu toții și nu am crezut că, dincolo de cărțile de istorie sau cele de beletristică despre acea perioadă, voi mai avea de a face cu acest gen de atitudine. 

Recunosc, m-am înșelat! Personaje cu astfel de gândire mai există printre noi, un “demn” reprezentant fiind primarul PNL al Constanței, individ pentru care “stârpirea cuibului de pesediști” a devenit mod de viață politică!  Și asta pentru că ai PSD-ului consilieri municipali și-au permis să nu se alinieze în frontul contraamiralului Vergil Chițac.

Ajuns primar printr-un accident electoral regretat de toți constănțenii, sătui până peste cap de brambureala, lipsa de profesionalism și aberațiile din Primăria Constanța, de când la conducerea ei se află Chițac, acest căpitan Val Vârtej, comunist până-n măduva oaselor politice, a confundat primăria cu a lui corabie – aferentă  gradului – și crede că cei care nu acționează ca el îi sunt dușmani, iar pe cale de consecință trebuie trimiși la galere. Până la epuizare, până la stârpire!

Acest comandant de cursă…scurtă, hrănit la popotă și îmbrăcat – de la cămașă la budigăi – de Armată, crede că primăria este o cazarmă comunistă în care poate să pună pe oricine să spele WC-urile cu periuța de dinți. Până la epuizare, până la stârpire!  

Și, mai grav, consideră că reprezentanții PSD plus votanții acestui partid îi sunt dușmani de moarte politică și, nici mai mult nici mai puțin, trebuie stârpiți prin spânzurare  de catargul barcazului PNL-ist!

Domnule primar, trebuie să te anunț că îți va fi imposibil să faci aceste lucruri! Noi reprezentanții PSD, dar și alegătorii care ne votează, suntem din ce în ce mai mulți și nu ai cum să ne elimini. Dacă nu mă crezi, uite-te în sondaje! în oricare, chiar și în cele comandate de PNL…

Cât privește stârpirea, singurul care va ajunge la acest stadiu va fi Vergil Chițac. Cel care, după alegerile din 2024, va ajunge acolo unde îi este locul: la lada de gunoi a istoriei politice!“, a spus Țuțuianu.

Amintim că, ieri, proiectul inițiat de Chițac pentru modificarea regulamentului parcărilor a fost respins ieri la vot de consilierii PNL și PSD. Deși în varianta supusă la vot, în proiectul de hotărâre apare că gratuitatea la parcarea pe timp de noapte se va aplica doar până în 15 septembrie, Chițac, care se află în concediu, a venit cu un amendament și a propus ca, totuși, măsura să fie aplicată până la 31 decembrie. Amendamentul a fost votat atât de consilierii liberali, cât și de aleșii USR, care au avut aceeași propunere. Ulterior, a fost aprobat de către PSD și USR un amendament prin care gratuitatea la parcare să fie oferită de la ora 20.00. Numai că, surpriză, la votul final, proiectul în întregul său a fost respins și de PNL, și de PSD. După ședință, liberalii și social-democrații s-au acuzat reciproc de sabotaj.

Citește și:

Harababură administrativă. Circ la votarea modificării regulamentului parcărilor

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions