Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Dezbatere publică pe tema: „Patrimoniul Constanței, încotro?“ Vezi când are loc

Published

on

USR Constanța anunță că joi, 17 noiembrie, de la ora 17.30, îi invită pe cetățeni la dezbaterea publică cu tema „Patrimoniul Constanţei, încotro?”. Evenimentul se va desfășura la hotelul Continental Forum (fost Ibis) din Constanța. La discuții sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor și asociațiilor din domeniu, profesori universitari, reprezentanți mass-media, consilieri locali și județeni, parlamentari.

„Foarte multe dintre obiectivele ce fac parte din patrimoniul istoric și cultural al Constanței au fost date uitării, au căzut pradă incompetenței, intereselor imobiliare, au ajuns în paragină și au nevoie de intervenții rapide de restaurare, pentru a nu fi pierdute pentru totdeauna. Fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea acestor monumente, care trebuie conservate, protejate și puse în valoare. Cu toții avem nu numai datoria, ci și obligația de a avea grijă, în toate modurile posibile, de patrimoniul nostru. Pentru identitatea noastră, pentru generațiile care vor urma.

De aceea, joi, 17 noiembrie, ora 17.30, vă invităm la dezbaterea publică cu tema „Patrimoniul Constanţei, încotro?”. Evenimentul se va desfășura la hotelul Continental Forum (fost Ibis) din Constanța.  La discuții sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor și asociațiilor din domeniu, profesori universitari, reprezentanți mass-media, consilieri locali și județeni, parlamentari. Vă așteptăm alături de noi să dezbatem și, împreună, să găsim soluții pentru prezentul și viitorul patrimoniului constănțean.“, spun cei de la USR.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions