Connect with us

Societate

DGAS Constanța angajează îngrijitoare. Sunt 11 posturi vacante

Published

on

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare (11 posturi), după cum urmează:

  • Creșa nr. 1 – str. Adamclisi nr. 1, mun. Constanța – 5 posturi;
  • Creșa nr. 5 – Al. Mimozelor nr. 4, mun. Constanța – 6 posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • studii generale;
  • fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 septembrie 2021, inclusiv, termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 28 septembrie 2021, ora 10.00: proba scrisă;
  • 30 septembrie 2021, ora 10.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând  pagina primaria-constanța.ro/spas. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din Constanţa, Str. Unirii nr. 104, telefon: 0341/180.112, email: resurseumane@dgas-ct.ro.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!