Conecteaza-te cu noi

Actual

Diana are nevoie de ajutorul nostru, o boală cruntă i-a frânt adolescența

Published

on

Diana are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. La doar 15 ani, Diana Iordache a primit un diagnostic crunt – RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR. Pentru cine nu cunoaște termenii medicali, acesta este o tumoră malignă agresivă. Desigur, părinții sunt devastați de ganduri, de durere și grija că banii necesari pentru tratamente sunt imposibil să strâns: peste 250.000 de euro!!!!

Mama prietenei Dianei a făcut public un anunț prin care ne cere ajutorul. La rândul nostru, facem public anunțul știind că noi niciodată nu ne lăsăm semenii la greu.

Fiica prietenei mele s-a îmbolnăvit!Se numește DIANA IORDACHE o frumoasa adolescenta de 15ani,eleva in clasa a 9-a la liceul Energetic din Cernavoda.
A crescut pe terenul de tenis,împreuna cu fiica mea,fiind nedespărțite.A participat și a câștigat numeroase concursuri de tenis,antrenata de domnul profesor Constantin Chiru.Iubea tenisul,dar pandemia și examenul de capacitate au făcut o sa întrerupă antrenamentele pentru o perioada de timp…
Sesizând ca are o problema la picior,părinții au dus o la medic…in urma investigațiilor RMN,TOMOGRAF,IRM și SCINTIOGRAFIE,făcute la clinici private,diagnosticul este crunt…RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR.
o tumoare maligna destul de agresiva,care apare la copii și adolescenți…
părinții sunt devastați!Disperati,acestia încearcă din răsputeri sa găsească calea spre vindecare…
in prezent,Diana,împreuna cu mama ei,sunt internate de 3 săptămâni la spitalul Maria Curie,la oncologie,unde Didi deja a făcut prima cura de chimioterapie…
s a simțit foarte rau,dar a suportat tot chinul cu stoicism…Este atât de curajoasa!La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipa singura!
Din păcate,la noi in țara,șansele sa se vindece sunt mici.Medicii recomandându-le ca operația sa se faca in străinătate.Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa,iar răspunsul favorabil a venit din Franța,spitalul Gustave Roussy,tratând acest tip de cancer…
DEVIZUL ESTE ȘOC!!260.222,00€…
Părinții au pus toate bunurile la vânzare…Dar suma este enorma…
Fiind apropiată familiei,am decis sa va rog sa i ajutam!Orice suma cât de mică este bine venită!Suntem foarte multi alături de ei…rude,prieteni apropiați.Încercam pe toate căile sa adunam banii necesari!
S au trimis dosare la fundații,așteptăm vesti bune!
Atașez contul bancar,in care puteți dona!
HAIDEȚI ÎMPREUNA SA FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!
RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei
RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro
Beneficiar IORDACHE MARIAN

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions