Connect with us

Actual

Diana are nevoie de ajutorul nostru, o boală cruntă i-a frânt adolescența

Publicat

la

Diana are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. La doar 15 ani, Diana Iordache a primit un diagnostic crunt – RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR. Pentru cine nu cunoaște termenii medicali, acesta este o tumoră malignă agresivă. Desigur, părinții sunt devastați de ganduri, de durere și grija că banii necesari pentru tratamente sunt imposibil să strâns: peste 250.000 de euro!!!!

Mama prietenei Dianei a făcut public un anunț prin care ne cere ajutorul. La rândul nostru, facem public anunțul știind că noi niciodată nu ne lăsăm semenii la greu.

Fiica prietenei mele s-a îmbolnăvit!Se numește DIANA IORDACHE o frumoasa adolescenta de 15ani,eleva in clasa a 9-a la liceul Energetic din Cernavoda.
A crescut pe terenul de tenis,împreuna cu fiica mea,fiind nedespărțite.A participat și a câștigat numeroase concursuri de tenis,antrenata de domnul profesor Constantin Chiru.Iubea tenisul,dar pandemia și examenul de capacitate au făcut o sa întrerupă antrenamentele pentru o perioada de timp…
Sesizând ca are o problema la picior,părinții au dus o la medic…in urma investigațiilor RMN,TOMOGRAF,IRM și SCINTIOGRAFIE,făcute la clinici private,diagnosticul este crunt…RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR.
o tumoare maligna destul de agresiva,care apare la copii și adolescenți…
părinții sunt devastați!Disperati,acestia încearcă din răsputeri sa găsească calea spre vindecare…
in prezent,Diana,împreuna cu mama ei,sunt internate de 3 săptămâni la spitalul Maria Curie,la oncologie,unde Didi deja a făcut prima cura de chimioterapie…
s a simțit foarte rau,dar a suportat tot chinul cu stoicism…Este atât de curajoasa!La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipa singura!
Din păcate,la noi in țara,șansele sa se vindece sunt mici.Medicii recomandându-le ca operația sa se faca in străinătate.Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa,iar răspunsul favorabil a venit din Franța,spitalul Gustave Roussy,tratând acest tip de cancer…
DEVIZUL ESTE ȘOC!!260.222,00€…
Părinții au pus toate bunurile la vânzare…Dar suma este enorma…
Fiind apropiată familiei,am decis sa va rog sa i ajutam!Orice suma cât de mică este bine venită!Suntem foarte multi alături de ei…rude,prieteni apropiați.Încercam pe toate căile sa adunam banii necesari!
S au trimis dosare la fundații,așteptăm vesti bune!
Atașez contul bancar,in care puteți dona!
HAIDEȚI ÎMPREUNA SA FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!
RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei
RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro
Beneficiar IORDACHE MARIAN

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Iată cum puteți preveni înșelăciunile prin metoda ”Accidentul”

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității avertizează cetățenii să își ia măsuri de prevenire astfel încât să nu devină victime ale infracțiunii de înșelăciune prin metoda accidentul.

Specific acestui mod de operare este faptul că persoanele sunt contactate telefonic, de regulă pe postul telefonic fix, de către persoane necunoscute care, prin atribuirea unor calități false și relatând diferite pretexte, încearcă să le inducă în eroare, solicitându-le diferite sume de bani.

Concret, modului de operare denumit „accidentul”, îi este caracteristic faptul că, prin intermediul unor apeluri telefonice, persoanelor contactate li se solicită diferite sume de bani în scopul de a achita o intervenție chirurgicală care urmează a fi suferită de către membri apropiați de familie sau al plății unor despăgubiri ca urmare a unui accident suferit de aceștia. În acest context, sub pretextul costului tratamentului medical, al intervenției chirurgicale, al achiziționării de aparatură medicală necesară vindecării – în cazul variantei „covid” a acestui mod de operare – cum ar fi aparate de ventilație sau al transportului către unitățile medicale, sunt solicitate sume importante de bani, chiar și de mii de euro.

Cetățenii trebuie să cunoască faptul că, în situația în care vreun membru de familie ar fi implicat în vreun accident rutier ori de altă natură, atunci vor fi anunțați de către persoane oficiale, iar dacă alte surse le transmit informația înainte ca aceasta să le parvină în mod oficial, datele trebuie verificate înainte de a întreprinde orice acțiune, în niciun caz să nu dea crezare unor „povești” anunțate telefonic de persoane care pretind că au calitate oficială de medic, avocat etc., sau care se dau drept ruda accidentată, ci să verifice informația printr-un apel la numărul de telefon al persoanei în cauză sau al rudei/cunoștinței care a avut pretinsul accident, pe numărul de telefon pe care îl au deja, nu pe numărul oferit de persoana necunoscută și, nu în ultimul rând, să sesizeze poliția.

Pentru a nu cădea pradă unor astfel de infracțiuni, polițiștii vă recomandă:

  • Verificați dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier – cereți date despre unitatea medicală, de poliție sau de parchet unde s-ar afla ruda implicată și sunați la acea unitate pentru confirmare;
  • Nu aveți încredere în persoane străine, oricât de binevoitoare ar părea! Escrocii mizează tocmai pe reacția emoțională, puternică, de moment;
  • Cu toate ca acela care vă sună „vă recomandă” să fiți discret sau vă spune că nu puteți lua legătura direct cu ruda dumneavoastră deoarece autoritățile i-au ridicat telefonul, nu aveți încredere în el. Trebuie să știți că reprezentanții medicali, ai poliției sau ai parchetului nu confiscă telefoanele mobile ale celor bolnavi, implicați în accidente rutiere sau de altă natură;
  • Verificați autenticitatea celor afirmate prin alte căi, respectiv contactarea persoanei în cauză sau a unei rude/cunoștințe pe numărul de telefon pe care îl aveți dumneavoastră, nu pe numărul oferit de persoana necunoscută!
  • Nu furnizați informații despre membrii familiei dvs. sau alte date cu caracter personal, indiferent de calitatea invocată de interlocutor!
  • Nu dați sau nu depuneți bani în conturi bancare sau prin servicii de transfer rapid, unor persoane necunoscute!
  • În niciun caz, nu acceptați o întâlnire directă cu persoana care v-a apelat, înainte de a discuta cu un polițist;
  • Anunțați Poliția la numărul de urgență 112

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Autoturisme incendiate pe o stradă din municipiul Tulcea

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe strada Mahmudiei, din municipiul Tulcea.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu ardere mocnită la interiorul unui autoturism.

Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri, în limitele găsite, la ora 3.40.

În urma evenimentului a ars interiorul autoturismului, acesta fiind afectat în proporție de 50%. De asemenea, s-a încercat și incendierea mașinii parcate în spatele autoturismului, aceasta având geamul lateral stânga față spart și câteva hârtii arse în interior.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.”, au precizat reprezentanții Biroul de presă al ISU Delta Tulcea.

La fața locului au fost prezenți și lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea.

Sursa: ISU Delta Tulcea

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Grav accident rutier în Mangalia între un microbuz și un autobuz

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în municipiul Mangalia a avut loc un grav accident rutier între un microbuz și un autobuz, în zona Gării.

În microbuz erau șapte persoane, iar în autobuz doar șoferul. Soferul microbuzului a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit echipaje de la substația Managlia, un ASAS,  un echipaj de Descarcerare, un SMURD B Mangalia, un SMURD B Tuzla, ATPVM Port și două ambulanțe SAJ.

Ulterior, echipajele de intervenție au fost suplimentate.

Potrivit dr. Claudia Tatarici din cadrul Serviciulkui de Ambulanță, din primele informații sunt 4 victime conștiente;
– o femeie cu traumatism cranio cerebral
– două femei cu traumatism de membru superior
– un bărbat – care fusese încarcerat are un traumatism de membru superior. Toate cele patru persoane au fost transportate la spitalul din Mangalia.

Știre în curs de actualizare.

Update: Oficial din partea IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 6.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autobuz, condus de un bărbat, de 66 de ani, și un autoturism, condus de o femeie, de 31 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a 3 pasageri din autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ziua de Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: