Connect with us

Actual

Înaintări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Constanța

Published

on

Astăzi, 2 decembrie 2021, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a avut loc o ceremonie în care au fost înaintaţi în gradul următor 24 de jandarmi, 2 ofiţeri şi 22 de subofiţeri.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, au primit gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: gradul de colonel, locotenent-colonel Anca Solomon, iar maior Violeta Stan,  gradul de locotenent-colonel.

Printre subofiţerii înaintaţi în grad, menţionăm pe plutonier adjutant Gheorghiță Costel, înaintat la gradul de plutonier adjutant şef, iar plutonier major Mistodie Pompiliu şi sergent major Anton Ana-Maria, la gradul de plutonier adjutant, respectiv gradul de plutonier.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!