Connect with us

Societate

Din motive medicale, spectacolele din acest weekend la Teatrul ”Căluțul de Mare”, anulate

Published

on

Din motive medicale, spectacolele din acest weekend care ar fi trebuit să aibă loc la Teatrul ”Căluțul de Mare” din Constanța au fost anulate.

Potrivit unui  anunț postat pe pagina de facebook, mai mulți angajați sunt în izolare. Iată postarea oficială:

”Stimați spectatori,

Din păcate, din motive medicale și siguranță sanitară (câțiva dintre colegii noștri sunt în izolare), nu vom putea susține spectacole nici în weekend-ul 29 – 30 ianuarie.

  • Biletele achiziționate la spectacolele anulate din zilele de 22.01 și 23.01.2022 rămân valabile în continuare, pentru weekend-ul următor în care vom avea reprezentații (în funcție de starea de sănătate a echipei artistice).
  • Spectatorii care doresc restituirea contravalorii biletelor, sunt rugați să vină la casieria teatrului din str. Aristide Karatzali, nr. 16.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0241/618 992 sau 0727/303 365.

În weekend-ul 29.01-30.01.2022, nu se vor pune în vânzare bilete la nici un spectacol.

Vă rugăm să urmăriți programul pe site-ul instituției și pe Facebook.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru neplăcerile create!”

Foto: Spectacolul Albă ca Zăpada

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!