Conecteaza-te cu noi

Societate

Din nou e iarnă. Angajații DRDP Constanța au răspândit tone de sare pe autostrăzi

Published

on

În cursul nopții, echipele D.R.D.P. Constanța au patrulat și acționat cu 157 autoutilaje și s-au răspândit 792 tone sare și 1 tonă de clorură de calciu pe sectoarele de drumuri naționale și tronsoanele de autostrăzi din administrare.
La ora 5:00, starea carosabilului se prezenta astfel:
Pe drumurile naționale din județul Constanța: carosabil acoperit cu zăpadă frământată în strat de 2-3 cm, iar pe Autostrăzile A2 și A4, carosabil umed.
În județul Călărași, pe drumurile naționale DN 3, DN 3A, DN 31, carosabilul este umed, pe A2 carosabilul este parțial umed/parțial acoperit cu un strat de zăpadă frământată de sub 1 cm.
În județul Ialomița, la Slobozia, pe drumurile naționale DN 2A, DN 2C, DN 21, DN 21A, carosabil partial umed/parțial zăpadă frământată de 2-3 cm; Fetești: DN 3A, DN 3B: zăpadă frământată 2-3 cm;
În județul Brăila, pe DN 2B: carosabil parțial umed/parțial uscat; pe DN 21: între km 1-20, carosabil parțial umed/parțial uscat, iar între km 20-58 umed; pe DN 22B și DN 22: parțial umed/partial uscat; pe DN 23: între km 42-71, uscat, iar între km 71-84 parțial umed/parțial uscat.
În județul Tulcea: zăpadă frământată în strat de 1-2 cm.
Starea vremii
Cerul este acoperit în județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași și Brăila. Sunt precipitații sub formă de ninsoare în județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița.
Vizibilitatea este în general bună, cu excepția localității Fetești unde este redusă sub 100 m.
”Vă rugăm să circulați cu atenție și prudență și să adaptați viteza la condițiile de trafic!”, precizează Biroul de presă al DRDP Constanța.
Foto: DRDP Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions