Societate

Discuții pentru branșarea la sistemul de alimentare cu energie electrică a frontierelor Lipnița și Dobromir

mart. 23, 2018 Mihaela Tîrpan

Presedinrele Consiliului Județean Constanta, Horia Marius Tutuianu, s-a intalnit vineți cu deputatul Iulian Iancu, in calitate de președinte al Comisiei parlamentare de ancheta a activității ANRE.

Tema discuțiilor a constituit-o branșarea la sistemul de alimentare cu energie electrică a punctelor de frontiera Lipnita si Dobromir.

”Bransarea la sistemul de alimentare cu energie electrica a punctelor de frontiera Lipnita si Dobromir a fost subiectul principal al discutiilor de astazi pe care le-am purtat cu presedintele Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii ANRE, Iulian Iancu cat si cu reprezentantii UAT Lipnita, UAT Dobromir, precum si ai Inspectoratului Politiei de Frontiera si cei ai ENEL. Am facut toate eforturile pentru ca ENEL sa primeasca aprobare pentru a introduce in proiectele sale pe anul 2018 investitia pentru electrificarea celor doua obiective. Astfel, ne dorim ca pana in luna august sa fie finalizate lucrarile. De asemenea, am discutat si despre proiectul pilot Smart Grid. Implementarea acestui proiect la Lipnita si Dobromir ar duce la o utilizare inteligenta a resurselor naturale si un cost cu mult mai redus decat prin folosirea energiei electrice”, declara șeful administrației județene.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!